ПриватБанк виплачує по 6,5 тис. грн — хто і як зможе отримати допомогу

Українці, які проживають у регіонах, економічна діяльність яких тимчасово зупинена внаслідок проведення бойових дій, можуть отримати одноразову матеріальну допомогу у зв’язку із втратою частини доходу у розмірі 6 500 грн. Отримати виплату можна на картку ПриватБанку.

Як саме це зробити, розповіли у пресслужбі ПриватБанку.

Хто може отримати допомогу?
Допомогу отримують наймані працівники підприємств та компаній, які працюють офіційно, та ФОПи 1-4 груп, які з: Чернігівської області, Сумської, Харківської, Херсонської, Миколаївської, Запорізької, Донецької, Луганської, Житомирської, Одеської, Волинської, Київської області та столиці України.

Як отримати допомогу?

Якщо раніше ви отримували 1000 грн за вакцинацію, то попередньо сформована вами картка “єПідтримки” підтягнеться в додатку “Дія” автоматично.

Якщо ви є клієнтом ПриватБанку та ще не користувалися карткою “єПідтримка”, то відкрити її можете за кілька кліків у мобільному додатку Приват24:

натиснути вкладку “Гаманець”;
перейти в меню “Додати” — картка “єПідтримка”.
Потім для подання заявки на допомогу треба перейти за вказаним посиланням у додаток “Дія”:

Натиснути “Послуги”.
Вибрати картку “єПідтримка”.
Натиснути “Отримати допомогу”.
Зарахування відбудеться на картку протягом 10 днів від дати подання заявки. Кошти можна витрачати для оплати будь-яких товарів та послуг на території України та переказувати з них кошти на інші картки та рахунки.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.