Долар в Україні дорожчає на очах: цифри змінюються протягом години (фото)

На тлі російської агресії, курс долара в Україні, станом на 14 годину 23 лютого, в обмінниках подолав позначку в 30 гривень.

Як повідомляє Telegram-канал “Політика Країни”, в одному з київських обмінників за 20 хвилин долар у підскочив на 30 копійок. Був у продажу по 30,20, а став 30,50 гривень, а в купівлі валюта залишилася на рівні 29,.70 гривень.

Як повідомляє видання “Кореспондент”, те саме фіксують в інших українських обмінниках. Якщо ще у вівторок, 22 лютого, долар подорожчав на 50 копійок, то сьогодні його ціна зросла на 1,5 гривні і досягла позначки 31 гривню. Швидко дорожчає і євро, у покупці ціна піднялася з 33 до 35 гривень.

За словами аналітика Андрія Шевчишина, як передає видання “Уніан”, очікується, що курс гривні коливатиметься в діапазоні 29-29,3 гривень за долар. Він вважає, що нерезиденти та внутрішні інвестори закладають можливий ризик, враховуючи останні події, тому виходять із гривні.

При цьому Національний банк України встановив офіційний курс гривні до долара на 23 лютого на рівні 28,98 гривень за долар.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.