10 деталей, які завжди помічає чоловік, дивлячись на вас

Існує міф, що чоловік не помітить навіть якщо ви підстриглися під хлопчика чи кардинально змінили імідж. Але які деталі чоловік дійсно бачить, хоч і не показує цього вам?

planning-an-engagement-session-24-800x533

1.Якщо ви відрізали більшу частину волосся. Існує дивна легенда про те, що чоловіки не помічають, коли жінки щось роблять зі своїм волоссям. Це все одно, що вважати, ніби чоловіки не в змозі описати свою дружину поліції, якщо вона раптом пропаде і знадобиться скласти її словесний портрет. Чоловік точно помітить, якщо ви вийшли з дому з русою косою, а повернулися з коротким «їжачком», фарбованим в зелений колір.

2.Те, як ви стримуєте посмішку, коли вдаєте, що розлютилися, а насправді та дурний жарт здався вам дійсно смішним, хоч і вульгарним.

3.Як ви дивитеся на нього, коли вас розчулює те, що він зробив. Це не просто погляд схвалення. Це погляд «Ось чому я тебе люблю». А іноді і погляд «Сьогодні вночі у нас точно щось буде».

4.Коли ви не наділи ліфчик. Йому навіть не обов’язково дивитися, щоб зрозуміти. Він вгадує це шостим почуттям.

5.Коли у вас нова нижня білизна. Він може не пам’ятати всіх блузок і спідниць, що висять в твоїй шафі. Але будь-який чоловік готовий посперечатися, що безпомилково перерахує всі ваші ліфчики і трусики, навіть якщо не зможе згадати все своє спіднє. Попросіть його назвати всі ваші бюстгальтери в порядку убування складності при розстібанні однією рукою – побачите.

6.Коли ви вдаєте, ніби спите, а самі вже прокинулися. Цікаво, навіщо? А, ви чекаєте, що він першим встане і зварить вам каву? Або що «розбудить» вас поцілунком?

Читайте також  Папа Римський поцілував дитину в голову, а через 2 місяці батьки стали свідками справжнього дива

7.Коли ви пам’ятаєте якісь деталі, якими він з вами поділився. Завжди приємно, що вас уважно слухали. Особливо якщо ви тримаєте в пам’яті історії, яким він не надавав великого значення. Так що це дуже здорово – знати, що ви пам’ятаєте його улюблений фільм або що у нього все ще зуб на старшого брата, який виставив його на посміховисько, коли йому було років сім.

8.Коли ви відчули, що у нього був важкий день, навіть якщо він намагався цього не показати. Це ознака близьких відносин, особливо якщо ви не мучите його розпитуваннями, а просто розумієте, що він засмучений, і намагаєтеся підняти йому настрій.

9.І коли вас щось турбує, навіть якщо ви мовчите про це. На щастя, це здатність обох статей.

10.Вашу звичку брати його за руку, коли ви йдете погуляти. І то, як затишно ваша долонька лежить в його великій руці.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.