У Польщі група підлітків в автобусі жорстоко побила водія-українця

Група підлітків у Польщі в автобусі побила водія-українця. Його госпіталізували до лікарні в Здунові з серйозними травмами.


Про це пише польське видання “Kurier”.

Ситуація сталася в середу ввечері у місті Щецин. У міському автобусі №85 п’ять молодих людей почали порушувати суспільний порядок, курити і розпивати спиртне в салоні автобусу. 53-річний водій зробив їм зауваження, після чого вони напали на чоловіка і сильно побили.

За інформацією місцевих журналістів, водій родом з України. У нього зламаний ніс, ребра, а також є черепно-мозкові травми.

Як зауважила прес-секретар провінційної станції “швидкої допомоги” в Щецині Пауліна Хейгель, у пацієнта були травми голови, обличчя і спини.

Зазначається, що вийти на роботу постраждалий водій зможе ще не скоро. Винні у побитті поки не встановлені. Поліція веде розслідування та опитує свідків події.

Наголошується, що місцеві жителі скаржаться на випадки нападів хуліганів у громадському транспорті, який їздить у цьому районі міста у вечірній час. Деякі водії автобусів навіть відмовляються туди вирушати на маршрут.

Водії потребують присутність у транспорті в цьому районі вартових правопорядку для безпеки пасажирів і водіїв.

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.