Хотів поговорити з колишньою: в Івано-Франківську чоловік погрожував позбавити себе життя та 10-річну дитину (фото)

Чоловіка затримали правоохоронці.

В Івано-Франківську 35-річний чоловік заявив, що підірве квартиру, якщо з ним не поговорить його колишня дружина. У квартирі з батьком була його 10-річна донька.

Про це повідомили в Нацполіції Івано-Франківської області.

Інцидент стався в Івано-Франківську о 2:00 ночі 20 січня. Чоловік повідомив до поліції, що він замінував двері квартири, та погрожував підірвати себе та доньку. Також він вимагав, щоб на місце події приїхала його колишня дружина.

Правоохоронці три години намагались переконати чоловіка відчинити їм двері. До перемовин залучили також і його друга. Згодом підозрюваний таки впустив правоохоронців. У руках він тримав ніж. Чоловіка вдалося затримати. Дитину передали її матері.

Вибухівки в приміщенні не виявили, проте поліція знайшла там страйкбольну гранату. За даними слідства, чоловік вже раніше притягувався до відповідальності за домашнє насильство.

“Слідчі розпочали кримінальні провадження за ч. 1 ст. 129 (Погроза вбивством) та ч. 1 ст. 259 (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про повідомлення затриманому підозри та обрання йому запобіжного заходу”, – йдеться у повідомленні.

Досудове розслідування триває.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.