ДТП забрала життя батьків, а двоє дітей знаходяться в лікарні: рідні благають про молитву

Лікарі продовжують боротьбу: з’явилися нові дані щодо стану дітей, які втратили батьків у жахливій ДТП.

Про це повідомляє пресслужба Харківської міської ради, пише zaxid.info.

Стан двох дітей, які постраждали у дорожньо-транспортній пригоді на Окружній дорозі у Харківській області, має позитивну динаміку. У той же час, хлопчик все ще знаходиться на апараті штучної вентиляції легень.

Наразі вирішується питання про переведення дівчинки до дитячого травматологічного відділення міської клінічної лікарні №17.

На даний момент дівчинка прийшла до тями, вона контактна і почувається задовільно. Також незважаючи на те, що стан хлопчика покращився, його стан залишається стабільно важким. Він досі підключений до апарату ШВЛ.

Нагадаємо, автомобілі КIA Optima та Toyota Camry зіткнулися на ділянці траси Київ – Харків – Довжанський на Харківщині. Попередньо 34-річний водій KIA допустив виїзд на зустрічну смугу руху, де протаранив таксі служби “30-40”.

Внаслідок ДТП загинули обидва водії та жінка, яка перебувала на пасажирському сидінні другого авто – таксі. Також постраждали двоє маленьких дітей. Після цього стало відомо, що піклування над двома 3-річними дітьми, батьки яких загинули у ДТП на кільцевій дорозі у Харкові 12 січня, оформлять на себе їхні родичі.

Як повідомляв OBOZREVATEL, на винуватця смертельного ДТП в Харківській області три адміністративні протоколи було складено протягом минулої осені. Примітно, що жодного з адмінпротоколів не було розглянуто в суді.

Крім того, у прокуратурі уточнили, що винуватець ДТП неодноразово попадався на порушення Правил дорожнього руху. Зокрема, тричі він був помічений за кермом у стані сп’яніння, а також їздив без документів, перевищував швидкість та виїжджав на зустрічну смугу руху.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.