Вийшла зі шкільного автобуса та зникла: поліція та волонтери шукають 12-річну Іванну Калинар

Дівчинку шукають вже другу добу.

У селі Привільне Криничанського району Дніпропетровської області 14 січня 12-річна Іванна Калинар вийшла зі шкільного автобуса та не повернулась додому. Її розшукує поліція та волонтери.

Про це повідомили в Нацполіції Дніпропетровської області.

За даними поліції, дівчинка 14 січня о 15:30 приїхала на шкільному автобусі до села Привільне та загадково зникла. Її 15 січня розшукували правоохоронці та небайдужі волонтери.

“Прикмети: зріст 160 см, худорлявої статури, волосся темне нижче плечей (зачіска каре), очі темні, має невелику косоокість. Була одягнена: пуховик “болотного” кольору, шапка рожева з бубоном, джинси темно – синього кольору, черевики дуті (знизу чорні, зверху сині з малюнком зірки)”, – повідомили в поліції.

У Павлоградському пошуково-рятувальному кінологічному загоні “Антарєс” повідомили, що вони разом із іншими волонтерами та небайдужими 15 січня розшукували дитину, проте місце перебування дівчинки і досі невідоме.

“Волонтери та правоохоронці ретельно опрацювали величезні території полей, лісосмуг, чисельні занедбані будівлі, берегову зону ставків, хащі очерету та сміттєзвалища”, – йдеться у повідомленні.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.