Чого насправді хоче чоловік від своєї коханої жінки

Чого насправді хоче чоловік від своєї коханої жінки.

1. Щоб вона його дійсно цінувала та поважала
Усі чоловіки дуже хочуть, щоб їх справді цінували та поважали. Особливо вони потребують цього від своєї коханої жінки. Чоловік хоче знати, що ви цінуєте його саме таким, яким він є і не намагатиметеся його «переробити» і якось змінити. Він хоче відчувати, що все, що він для вас робить не сприймається, як належне, а дійсно помічається і цінується. І не важливо, що саме це буде — або чоловік просто приготував вам каву або нарешті виніс сміття — він потребує вашого визнання, вашого щирого захопленого погляду на нього в цей момент.

Те саме стосується і поваги. Чоловік хоче відчувати, що його думка дійсно важлива для вас. Що першим до кого ви підете за порадою в якійсь складній ситуації це буде саме він. Це все переконає його у своїй важливості та потребі для вас і в тому, що ви дійсно цінуєте та поважаєте його, як свого коханого чоловіка.

2. Щоб вона йому довіряла та не намагалася контролювати
Для чоловіка дуже важливою є його можливість почуватися вільним та незалежним. Усі чоловіки прагнуть час від часу усамітнитися і зайнятися якимись своїми чоловічими справами. Він хоче відчувати, що цей час є тільки для нього і що він має якийсь власний простір. І в цей момент для нього дуже важливо, щоб його ніхто не турбував, навіть його кохана жінка.

Але, на жаль, саме це і дається багатьом жінкам з великими труднощами, адже вони просто не розуміють, для чого чоловіку проводити час без неї, коли їм так добре разом. Вона починає накручувати себе, у неї з’являються різні підозри, які зрештою породжують недовіру та бажання постійно контролювати свого чоловіка. Звичайно, це його тільки відштовхуватиме і віддалятиме від неї, що в свою чергу ще більше посилить її недовіру та бажання тотального контролю — коло замикається.

Читайте також  Як вона його так всунула? Почервонів навіть рентген! Дорослі ігри зганьбили росіянку на весь світ

Щоб розірвати це порочне коло або взагалі не допустити його виникнення, жінкам слід зрозуміти, що бажання коханого чоловіка іноді проводити свій час окремо від неї є абсолютно нормальним бажанням, звичайно ж, якщо він не проводить його частіше наодинці або з друзями, ніж з вами. Навчіться теж займати себе чимось цікавим у цей час: посиденьки з подругами, різні хобі, саморозвиток або навіть просто сядьте і почитайте книгу з філіжанкою кави, адже іноді це стає таким рідкісним задоволенням.

Пам’ятайте, що чим цікавішими, насамперед для себе самої, і розслаблені ви будете, тим швидше ваш чоловік захоче повернутися до вас зі своєї «печери». Адже він відчуватиме вашу впевненість у собі та абсолютну довіру до нього, а це завжди дуже приваблює та притягує чоловіків.

3. Щоб вона завжди вірила в нього, підтримувала і допомагала ставати краще
Незважаючи на те, що чоловіки — це сильна стать, але вони також дуже потребують підтримки та щирої віри в них та їхньої сили, особливо від коханої жінки. Вони хочуть знати, що незалежно від ситуації хтось завжди буде на їхньому боці і простягне їм руку підтримки. І вони хочуть, щоб саме кохана жінка стала для них цією людиною.

Станьте його опорою, втіхою у важкі хвилини та години. Нехай він знає, що завжди зможе знайти підтримку та щире розуміння у вашій особі. Вірте в нього незважаючи ні на що, переконайте його, що він у вас найкращий у всьому світі і він таким стане, принаймні, дуже намагатиметься стати таким саме для вас, адже ви в нього справді повірили! Станьте тією, яка буде мотивувати його розвиватися і самовдосконалюватися і незабаром ви побачите, на що дійсно здатний ваш коханий чоловік.

Читайте також  Критика партнера у відносинах. Що за цим стоїть?

Любіть та підтримуйте один одного, удачі вам!

Вікторія Кірста

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.