40-річна переможниця “Голосу країни” Оксана Муха вперше розповіла про роман з Даном Баланом: “Стосунки дійсно є”

Переможниця 9 сезону вокального талант-шоу “Голос країни” Оксана Муха вперше розповіла про роман з молдавським мачо Даном Баланом, який був її зірковим тренером.

Оксана Муха народилася у Львові в напівтворчій сім’ї – її батько акордеоніст, а мати медик. Сама вона пішла стопами тата і отримала музичну освіту – після Львівського музичного училища імені Людкевича вступила до Львівської музичною академії імені Лисенка до класу скрипки. Вже під час навчання Оксана почала виступати як співачка-солістка, брати участь у концертах і фестивалях, в тому числі міжнародних.

На “Голос країни” Муха йшла вже як професіонал своєї справи. Її метою було продовжувати творчість легендарної Квітки Цісик – американської співачки українського походження, яка прославляла народні пісні. Тренером Оксани став молдавський артист Дан Балан, і разом вони здобули перемогу в 9 сезоні.

Оксана Муха розповіла про стосунки з Даном Баланом

Співачці згодом почали приписувати роман з тренером, який вона прокоментувала в інтерв’ю для 24 каналу. Оксана вважає, що творчі люди обов’язково мають щиро любити свою справу. В її випадку – пісні, які виконують, людей з якими співають, між виконавцями має бути гармонія:

“Однак це не означає, що після закінчення пісні стосунки продовжуються. Це творчість, акторська майстерність”

Муха зауважує, що артисти на сцені перетворюються в акторів, увагу глядача можливо затримати тільки за умови, якщо ти сам повіриш в свою роль, а вони з Даном були максимально щирими:

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.