Названо симптом Омікрона, який можна помітити під час святкової вечері

Під час святкової вечері людина може помітити у себе симптоми, які можуть свідчити про зараження штамом Омікрон. Зокрема, вчені заявили про проблему таку, як втрата апетиту.

Про це пише medikforum.

Так, втрата апетиту, ймовірно, одна з найнеприємніших речей, які можуть статися під час святкової вечері. Заразившись коронавірусом, ви не зможете насолодитися частуванням, бажання щось пробувати виявиться атрофованим.

До того ж при зараженні Омікроном може втратитись нюх та почуття смаку. Такі симптоми можна також помітити під час святкової вечері.

Аносмія є одним із класичних ознак зараження, у деяких випадках вона може тривати ще багато тижнів після закінчення інфекції. Вчені заявили, що при зараженні новим штамом класичні симптоми інфекції відчувають близько 50 відсотків хворих людей. Також вони стикаються з лихоманкою та кашлем.

Окрім того, все більше людей, які заразились Омікроном, відчувають стан, що нагадує застуду. Відчувається біль у горлі, нежить, головний болт, чхання та слабкість.

Як захиститись від зараження
Найперше, що ви можете зробити, — це зменшити ризик зараження вірусом. Щоб уберегти себе та своїх близьких, переконайтеся, що ви:

носите маску, яка прикриває ніс і рот;
дотримуєтеся дистанції щонайменше 1 м від інших людей;
уникаєте погано провітрюваних приміщень та місць скупчення людей;
відкриваєте вікна, щоб покращити вентиляцію у приміщенні;
регулярно миєте руки;
вакцинуйтеся.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.