Що віщує Чорне сонячне затемнення, яке відбудеться наступного тижня

Сонячне затемнення цього місяця настане 25 жовтня і триватиме до 8 листопада. Пік затемнення припаде на 10 годин 36 хвилин по Києву.

Це затемнення часткове, його можуть побачити жителі Європи, Близького Сходу, Центральної Азії і Західної Сибірі, а також Північного Сходу Африки. Наступне подібне затемнення відбудеться в 2040 році, пише УНІАН.

Час сонячних і місячних затемнень небезпечний, так як негативно впливає на людину. Перше часткове сонячне затемнення було 14 жовтня, а через кілька днів на нас чекає Чорне сонячне затемнення, з якого почнеться коридор затемнень 2022.

Езотерики кажуть, що це затемнення сонця вкрай негативно позначиться на багатьох людях, особливо тих, хто не пізнав шлях усвідомленості. Воно відіб’ється на матеріальній і особистій сферах, можуть вичерпатися джерела доходів або зіпсуватися взаємини між людьми.

У цей період краще не робити ніяких важливих дій, а приділяти час духовному саморозвитку.

Що можна і що не можна робити в сонячне затемнення 2022

День сонячного затемнення – несприятливий час для будь-яких починань. Краще утриматися від:

укладення важливих фінансових угод;

переїздів і зміни роботи;

мандрів;

сварок і з’ясування відносини;

операцій.

У цю дату, 25 жовтня, найправильнішим рішенням буде присвятити свій час молитві і медитаціям. Якщо у вас є можливість, то дотримуйтесь посту – не вживайте їжу тваринного походження. Молитва, відпочинок і єднання з природою – те, що обов’язково потрібно зробити в цей непростий період.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.