“Слуга” Вірастюк потрапив у скандал, образливо прокоментувавши пікантне фото дівчини

Народний депутат від “Слуги народу” Василь Вірастюк потрапив у скандал, образливо висловившись про пікантне фото з дівчиною. Йдеться про жіночі статеві органи.

Свій коментар політик залишив під постом тренера Андрія Стригуна у Facebook. Наразі ця публікація вже видалена, але її поширили низка ЗМІ та Telegram-каналів, – пише Оbozrevatel.

Так тренер опублікував фото, на якому дівчина закидає ноги за голову, а камера сфокусована на зоні бікіні.

“Вареник” із бринзою”, – написав Вірастюк у коментарі.

У мережі вже різко відреагували на такі висловлювання нардепа. Так, колишній народний обранець Ігор Мосійчук вважає, що українці мають вимагати вибачення від Вірастюка.

“Друзі, у кожного з нас є матері, дочки, сестри, дружини. І Вася… образив усіх українських жінок. Потрібно змусити щонайменше просити вибачення”, – підкреслив він у своєму Telegram-каналі.

Водночас сам політик, судячи з останнього посту, відреагував на скандал. Так, він напевно натякає, що просити вибачення не буде.

“Спеціально створив пост, де кожен охочий може написати будь-який коментар із побажаннями: як мені жити, чи правильно дихаю, з ким мені товаришувати, які пости писати”, – зазначив Вірастюк у Facebook.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.