Що передбачала Ванга на 2022 рік: від навали сарани до смертельної хвороби

Ванга, мешканка Болгарії, яка стала знаменитою провидицею, протягом свого життя зробила чимало передбачень. Деякі з них були досить страшними.

Серед здійснених пророцтв Ванги називають смерть Сталіна, аварію підводного човна “Курськ”, а також теракт 11 вересня в Нью-Йорку. Про те, що ясновидець пророкувала на 2022 рік, розповідає видання LADBible.

Стихійні лиха
Ванга неодноразово передбачала зміни клімату. У 2022 році, згідно з її прогнозами, частина Азії та Австралія постраждають від потужних повеней.

Ванга передбачала, що у 2022 році зросте кількість людей із залежністю від своїх гаджетів

Новий смертельний вірус
Згідно з одним із пророцтв Ванги, в 2022 році вчені знайдуть у Сибіру смертельний вірус, який зараз перебуває в замороженому стані.

Враховуючи той факт, що у 2014 році було повернено до життя стародавній вірус після 30 тисяч років перебування у вічній мерзлоті Сибіру, ​​пророцтво Ванги здається цілком здійсненним.

Ванга стверджувала, що інопланетна цивілізація направить на Землю астероїд

Криза питної води
Оскільки чисельність людей на планеті наближається до 8 мільярдів, нестача води стає дедалі актуальнішою проблемою. Так, за даними ВВС, вже сьогодні два мільярди людей не мають доступу до чистої питної води.

Тому можна сказати, що прогноз Ванги про те, що в 2022 безліч міст і селищ світу можуть постраждати від дефіциту води, є трохи запізнілим.

Нашестя сарани
Великі зграї сарани вже вразили врожай на значній частині територій Індії та Пакистану у 2020 році, коли світ охопила пандемію коронавірусу. Чи повториться цей катаклізм 2022 року, покаже час.

Поглинання віртуальною реальністю
Ванга передбачала, що у 2022 році зросте кількість людей із залежністю від своїх гаджетів. Хоча віртуальна реальність розвинулася останні кілька років, на думку провидиці, саме зараз вона виявить свою реальну дію. Ймовірно, вона мала на увазі загрозу переплутати фантазію з реальністю, що може мати небезпечні наслідки.

Читайте також  Екстрасенс передбачила небезпеку для українців: "Бомбитимуть житлові будинки"

Напад інопланетян
Прозора стверджувала, що інопланетна цивілізація направить на Землю астероїд під назвою “Оумуамуа”, щоб знайти тут життя.

Ванга (Вангелія Гуштерова) – сліпа жінка з Болгарії, якій приписують дар ясновидіння. Вона засліпла у віці 12 років, коли потрапила під ураган і була знайдена із забитими піском очима. За своє життя вона зробила низку передбачень, але жодне з них не підтверджено документально. Ванга померла у Софії 11 серпня 1996 року.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.