Отримала 60% опіків тіла: медсестру, яка постраждала у пожежі в лікарні на Прикарпатті, доправлять літаком до Києва

Стан потерпілої медсестри тяжкий.

З Івано-Франківська до Києва літаком доправлять 59-річну медсестру, яка під час пожежі в лікарні на Прикарпатті отримала 60% опіків тіла.

Про це повідомляє “Суспільне” з посиланням на Міністерство охорони здоров’я.

“О 14:04 з Києва до Івано-Франківська вилетів літак санавіації. Попередньо планували залучати гвинтокрили, але через несприятливі погодні умови від цього відмовилися”, – зазначили у МОЗ.

За даними медиків, стан потерпілої медсестри тяжкий. Її доправлять на лікування до Київського опікового центру.

Нагадаємо:

У Косівській районній лікарні в Івано-Франківській області, де приймають хворих на COVID-19, в одній з палат інтенсивної терапії виникла пожежа.

Пожежа виникла в палаті реанімаційного відділення на першому поверсі чотириповерхової будівлі лікарні. Вогонь охопив 55 м кв. В палаті у цей момент перебувало 7 хворих. Трьох медики встигли винести.

На місці пожежі виявили тіла двої людей – 76-річної жінки та та 79-річного чоловіка. У морзі, за даними медиків, перебувають ще тіла двох осіб, причина їхньої смерті смерті встановлюється. За попередніми даними, серед чотирьох загиблих – одна людина померла внаслідок коронавірусної хвороби.

Внаслідок пожежі отримали опіки ще троє працівники лікарні. Їх госпіталізували до обласної лікарні в Івано-Франківську, двоє з них – у критичному стані.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.