Ремонт, як у стайні: в мережі набирає популярності відео про ланчинських горе-майстрів

Відеоогляд ремонту, зробленого майстрами з Ланчина, опубліковане на практично “нульовому каналі” з мінімальним контентом і 12 підписниками за кілька годин набрало більше 4 тисяч переглядів.

Автор відео Тарас Захарчук розповів, що найняв бригаду хлопців з рідного Ланчина, щоб ті зробили ремонт в його квартирі закордоном.

“Я живу в Чехії вже три роки. Купив собі квартиру зі старими ремонтами. І думаю – треба оновити це все”, – відмітив Тарас.

Планував найняти чеських майстрів, але ті сказали, що потрібно до початку ремонтних робіт чекати мінімум 4 місяців, а потім ще кілька місяців триватиме сам ремонт.

“Я не міг стільки чекати, бо плачу немалі гроші за цю квартиру, хоч тут і ніхто не живе. Крім того, я ще паралельно винаймаю житло”, – пояснює автор відео.

Врешті згадав про хлопців з рідних країв, які займаються ремонтами. Домовилися про “квартиру під ключ” за 5,5 тисяч доларів.

Але швидкий результат не виправдав себе – автор отримав ремонт “як у стайні” з “горбатими” стінами, кривими розетками, покрученим гіпсокартоном, нерівно виставленою плиткою, купами сміття.

За такий ремонт Тарас Захарчук заплатив 3,5 тисячі доларів, хоча планує абсолютно все переробляти. Лиш самі матеріали йому обійшлися в понад 200 тисяч корун.

“Чи треба було платити? Він грозився, що все позриває і поб’є, все поламає. От що з такими майстрами робити?”, – цікавиться в глядачів автор відеоогляду.

В ланчинських групах відео зібрало тисячі переглядів і загалом понад сотню коментарів. Люди співчувають Тарасу і обурюються роботою та ставленням своїх односельців.

Відписався і один з “майстрів” з претензіями.

“Ми правильно з тобою вчинили. Якби ти мав совість і людяність, було б по-іншому. Житла ти нам не дав ,ти нічого не дав взагалі. Ти навіть за матрац гроші хотів”, – йдеться в коментарі.

Читайте також  На Прикарпатті авто врізалось в дерево — подружжя з онукою в лікарні

Тарас пояснив, що запропонував майстрам кімнату в квартирі, яку зараз винаймає. Але ті відмовились.

“Ви сказали, що хочете жити на тій квартирі де будете робити ремонти. Матрац, за який я заплатив 4500 корун, ви мені його пробили. І потім я купив вам ще один матрац за 750 корун”, – відповів Тарас Захарчук.

Наразі відео стало вірусним, зібрало понад 300 поширень у Фейсбуці і майже 4,5 тисячі переглядів в Ютубі.

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.