Франківська полісменка, що бореться із страшно недугою, оговтується після операції

Патрульна з Івано-Франківська Мар’яна Гавриляк, яка бореться із раком грудей, перенесла операцію.

Франківчанку відвідали колеги з Департаменту патрульної поліції у Києві. Про це йдеться на Facebook-сторінці групи для допомоги Мар’яні.

Гістологія клітини лімфатичних вузлів після операції не виявила ракових клітин, хоча апарат показував, що лімфовузли уражені.

15178281_1149511841811339_94212516646166588_n

“Бог почув мої молитви, а це дуже добре, бо саме лімфа розносить все по організму, так як кров і ще коли вирізають лімфатичні вузли, потом часто бувають проблеми з самою рукою, а це додаткове ускладнення. Молитва- це велика сила, я в цьому переконалася сама. Тепер я молюсь про успішне загоєння ран і швидке одужання і все іде по плану. Тяжко, часто плачу від болі, коли роблять перев’язку, витягують дренажі…., але половина шляху уже пройдена і мене це дуже радує і дає можливість іти дальше, адже скоро Різдво, гарне, сімейне св’ято, яке я цього року чекаю як ніколи, щоб побути вдома з своєю сім’єю, та більше всього дома на мене чекає мій Глєбчик, мій синочок, бо він чемна і хороша дитина у нас, тому він чекає маму, щоб писати лист св. Миколаю. Дякую вам за ваші молитви і допомогу”, – йдеться у дописі.

Нагадаємо, 30-річна інспектор відділу моніторингу патрульної поліції Івано-Франківська Мар`яна Гавриляк зіткнулася зі страшним діагнозом – раком грудей. Лікарі призначили Мар’яні 12 введень хіміотерапії, пишуть Версії з посиланням на Фіртку.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.