“Легка рука – щасливий 2022 рік”: три знаки зодіаку, яким слід довірити прикрашання новорічної ялинки

Від того, представнику якого знаку зодіаку доручити прикрашання новорічної ялинки, може залежати успіх і добробут в усьому 2022 році. Астрологи радять не помилитися і прислухатися до рекомендацій. Що може бути простішим і головнішим, ніж вдалий початок справи.

Як інформує “Апостроф”, йдеться про Близнюків, Терезів і Скорпіона.

Близнюки

Близнюки йдуть нога в ногу з модними течіями по життю, зокрема це стосується і прикрас на новорічну ялинку. Наразі у моді розписані вручну традиційні іграшки. Їхня краса та елегантність будуть змагатися за місце в модному журналі.

Терези

Терези цінують прекрасне в цьому світі. Вони естети, а тому ялинка до Нового року прикрашається у них ретельно підібраними іграшками, лише найкращими фігурками та вогниками, що дає їй право змагатися за місце найкрасивішої ялинки у світі, на думку Терезів.

Скорпіон

Скорпіони не женуть за модними течіями в житті, а створюють моду самі. У них дуже розвинена фантазія, що вони реалізовують завжди нестандартно і екстравагантно. Це Скорпіони можуть задати тренд на прикрасу новорічної ялинки захисними масками, щоб передати дух останніх пару років, або ж прикрасити ялинку іграшками із секс-шопу. Несподівані рішення та почуття стилю дає Скорпіонам можливість створити справжній шедевр із новорічного дерева.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.