LiDL, Ашан та KFC заходять в Івано-Франківськ: хто перший?

Відомі торгові мережі та заклад швидкого харчування планують заходити на ринок обласного центру Прикарпаття.

Про це в ранковому інтерв’ю розповів міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків.

Очільник міста відзначив, що український сегмент мережі супермаркетів та гіпермаркетів французької родини Auchan SA – «Ашан Україна» планували відкрити біля «Велесу». Однак, ця ідея через карантин поки «на паузі». А от швидше за все варто очікувати на відкриття німецької міжнародної мережі супермаркетів – LiDL та американської мережі ресторанів швидкого харчування, що спеціалізуються на стравах із курятини – KFC, пишуть Версії.

«Ашан поки не відкривається. Мали відкрити біля Велесу, але зважаючи на кризу, десь та ідея на паузі. Знаємо про те, що хоче відкриватися LiDL, тобто спершу LiDL мав би відкриватися в місті Івано-Франківську і KFC, який теж має бажання відкрити свою мережу. От про це – більш ймовірно. Відкритися вони (KFC) планують там, де McDonald’s. Це бізнес і він розвивається за своїми правилами. Це не те, що місто дає там площі, ні. Так працює бізнес», – відзначив Руслан Марцінків.

Нагадаємо, відкриття McDonald’s в Івано-Франківську викликало значний ажіотаж серед мешканців. Через безліч охочих протестувати новий заклад у районі торгових центрів Арсен та Епіцентр виникли довжелезні черги й затори.

Щодо того, чи не викличе поява KFC такого ж транспортного колапсу на дорогах, як це було під час відкриття McDonald’s, мер припускає, що ажіотаж з часом спаде.

«Якщо їхати в McDonald’s думаю там вже нема заторів, тобто проїзд до Макдональдсу вільний. Тож думаю, що і це переживем», – додав міський голова.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.