На Прикарпатті за програмою “Велике будівництво” відновлять міст, зруйнований повінню 13 років тому

13 років минуло з повені, яка зруйнувала міст у селі Рожнів Івано-Франківської області. Відтоді “простій” майже не рухався, допоки відновлення мосту не стало частиною програми президента Володимира Зеленського “Велике будівництво”.

Про результати розповіла Івано-Франківська ОДА.

“Продовжуємо будівництво мосту через річку Рибниця на км 28+750 дороги Т-09-09 Снятин – Косів – Старі Кути, що був зруйнований повінню 2008 року. Вже влаштовано будівельний майданчик, здійснено заходи з берегоукріплення та влаштування габіонних ящиків, армування та бетонування підферменників мосту, монтаж прогонової будови мосту балками”, – інформує обласна адміністрація.

Крім того, встигли армувати монолітну залізобетонну плиту і забетонували ліву частину тротуару. Зараз мостобудівельники бетонують праву частину, завершують облаштування гідроізоляції та водовідведення на проїзній частині.

Новий міст матиме 108,7 м довжини, проїзну частину шириною 8 м і тротуари по 1 метру.

Як нещодавно заявив президент Володимир Зеленський, за два роки реалізації ініційованої ним програми “Велике будівництво” було відновлено 13 тис. км доріг, а також 560 мостів і мостових переходів.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.