У водія, який вчинив смертельну ДТП на Рожнятівщині, місяць тому забрали права за п’яну їзду (ФОТО, ВІДЕО)

Близько 23 години 11 вересня вночі у смт.Рожнятів по вулиці Січових Стрільців 25- річний водій, житель с.Ясень, не впорався із керуванням, наїхав на бетонну опору біля моста через річку Чечва, внаслідок чого він та 20-річна пасажирка, жителька Богородчанського району – загинули.
pm539image001

Виїздом на місце події працівники слідчо-оперативної групи встановили, що водій автомобіля «Чері Тіго», рухався автодорогою сполученням Осмолода-Креховичі. В салоні керованого ним автомобіля перебували троє пасажирів, іфнормує прес-служба нацполіції в області.

Проїжджаючи село Сваричів, рухаючись у напрямку до с.Креховичі Рожнятівського району, перед мостом через р.Чечва, не врахувавши вимоги дорожніх знаків про обмеження швидкості руху та проведення дорожніх робіт, водій не врахував дорожню обстановку, не обрав безпечної швидкості руху та допустив наїзд на бетонну опору, яка знаходилась праворуч проїздної частини, відділяючи дорогу від берега річки Чечва.

В результаті ДТП водій та пасажирка від отриманих травм померли на місці ДТП. Ще двоє пасажирів: чоловік 25-річного віку доставлений до Калуської ЦРЛ з діагнозом геморологічний шок, ЗЧМТ та ін., а 20-річна пасажирка – із забоєм грудної клітки доправлена до Рожнятівської ЦРЛ.

pm977image002-2

pm735image003-2

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.