Дівчина спеціально народила малюка раніше терміну, щоб він востаннє побачив тата: хвороба не залишила шансу

Дівчина зважилася на кесарів розтин через те, що в цей день повинен був померти її чоловік.

В Інтернеті з’явилася моторошна історія Хайлі Парк, яка 2 грудня 2021 року народила другого сина, раніше терміну на три тижні.

Це особистий вибір дівчини, бо в той же день помер її чоловік від раку, після боротьби протягом цілого року. Йому поставили діагноз у січні. Вони зважилися на пологи всього за кілька днів, так як лікарі змінили шестимісячний прогноз на всього кілька днів життя.

“Лікар сказав нам, що рак поширився на його лімфатичні вузли. Його легені були заповнені рідиною”, – повідомляє Хайлі.
Вона разом з чоловіком отримала згоду на вступний курс, проте справи з пологами йшли не дуже швидко, хоча Джейбі залишалося жити всього пару годин. 5 грудня в соціальній мережі Facebook вона написала велику публікацію, якою згодом поділилися понад 45 тисяч разів. У тексті вона розповіла, що в той момент їй потрібно було зважитися – робити кесарів розтин або у її чоловіка Джейбі не буде можливості побачити їх сина. Згода була дана і вже через 20 хвилин у них народився син. Лікарі швиденько віднесли дитину наверх, до батька і поклали йому на груди.

Вони прожили разом три роки, але так і не вибрали ім’я до народження дитини. Малюк, що народився на три тижні раніше терміну, абсолютно здоровий – його легені повністю розвинені, про що свідчив довгоочікуваний крик під час “появи на світ”.

 

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.