Звернення до всіх чоловіків: якщо ти зраджуєш своїй дружині – ти слабак

Є дуже багато правдивих історій з життя про те, як чоловіки зраджують своїм дружинам. Причини бувають різні та найпоширеніша з них: «Мені з нею вже не цікаво і не смачно. Хочеться нових і гострих відчуттів».

Я втрачаю дар мови, коли таке чую. Я лютую до такої міри, що цілком можу здатися неадекватною. Ти серед всіх жінок вибрав одну єдину, яку боготворив, любив, дивував, захищав, обожнював, яка повірила тобі, відповіла взаємністю і поєднала з тобою долю, народила тобі дітей, а тепер ти розлюбив її? Або любиш, але душа прагне чогось свіженького, якоїсь екзотики, чарівності і краси. То не любов, не дури ні себе, ні всіх навколо. І не дури ту, яка віддала тобі своє серце.

Якщо ти вже здатен на таку підлість, як зрада, то може знайдеш у собі мужність сказати правду? Цікаво би було почути…Але ти не мав би, що сказати. Бо ти егоїст! Ти скинув на свою дружину все, що тільки міг: хатні клопоти, виховання дітей, вічне готування їжі і миття посуди… Ну і, звичайно, себе ти теж звалив їй на голову: тебе треба бавити як царя, годувати, одягати, доглядати, але і цього тобі стало замало.

Ти перестав цікавитись нею, як пройшов її день, про що вона мріє, чого бажає, тобі стало байдужим все, що стосується її, і вона сама стала тобі байдужою.

Тобі так добре у своєму світі, що ти вже забув той час коли вона була твоїм Всесвітом, коли не міг дочекатися зустрічі, коли цілував найсолодші у світі вуста, коли бажав тільки її і не помічав нікого навколо.

Що сталося? Мовчиш?
Тоді слухай!

Слухай уважно, може почуте трохи роз’яснить тобі чому все так сталося і що на тебе чекає далі.

Ти вибрав собі жінку. Гарну, добру і щиру, яка полюбила тебе, довірилась тобі і пішла за тобою. Поруч з якою ти був веселий, щасливий, безтурботний і коханий. А вона була найкрасивіша в цілому світі, твоя душа злітала в небо від радості і щастя. А потім… Ви одружилися, почали разом жити, народили дітей. І в щоденних клопотах твоя красуня-дружина перетворилася в сіру мишку, бо краса вимагає багато часу, а весь свій час вона присвячувала дітям і тобі. Саме тому немає макіяжу і гарних зачісок, саме тому стало менше інтиму, бо знесилена жінка відразу засинає тільки доторкнеться головою до подушки, або засинаєш ти, так і не дочекавшись поки вона переробить всі свої сто справ.

Читайте також  Залишилось два тижні: українцям повідомили погані новини про війну

Хто винен?
Всі так живуть?
То життя?

Неправда! Винен тільки ти! Ти перетворив свою жінку на домогосподарку, бо тобі так зручно: в будинку завжди прибрано і смачно пахне, а те, що вона хоче працювати, то пусте, ти заробляєш на сім’ю, хай сидить дома і варить борщ.

Ти сам вирішив, що немає сенсу витрачати гроші на всілякі перукарні, салони краси і нове вбрання для дружини – і так сидиш вдома.

Ти почав критикувати її, коли вона хотіла почитати книжку, зависнути в інтернеті, ходити в спортзал чи просто піти з подругами на посиденьки у кав’ярню – для чого так марнувати час? Краще прибери, он вже пил на меблях і розкидані іграшки.

Далі більше: походи до друзів у гості стали все рідшими, ці довгі збори, коли потрібно все продумати і нічого не забути, бо маленьким дітям потрібно дуже багато речей навіть за межами дому. Їжу, воду, змінний одяг, улюблені іграшки і все інше поспіхом збирає дружина, заодно одягаючи дітей і себе, бо ти вже давно зібраний сидиш незадоволений на дивані – ну скільки можна збиратися? Ну і звичайно після такого підбадьорення жінка, заледве встигши поміняти свій домашній одяг на щось пристойніше, вже поспішає до дверей, тільки б ти не сердився.

Ось ви вже в гостях, де тобі дуже незручно за свою вимучену, задьоргану і далеку від усього дружину, яка ні розмову не може підтримати, ні вигляду богині немає. І ти навіть ніколи не задумався, як їй важко щодня іти на закупи з малими дітьми, важко нести повні пакети продуктів і одночасно ловити дітей, які тільки те і роблять що втікають від неї.

Важко готувати їду в цілковитій тишині, щоб не розбудити дітей, яких після прогулянки заледве вклала спати.

Читайте також  “Захищала свою маму”: 7-річна дівчинка завдала декілька ножових поранень бабусі. “Прямо у спину”

Жінці важко, коли вона все тяне сама, але найбільше їй важко дивитися, наскільки байдужою вона стає чоловікові. Вона би плакала і жаліла себе, але це нічого не змінить і на це немає часу, треба прибирати і готувати. А вночі, коли від знесилення і образи сльози ллються на подушку, вона тихенько витирає їх, боячись схлипнути, щоб не розбудити тебе, такого дорого і коханого.

Далі стає ще гірше, вона вже спить сама, бо ти давно поринув в нову, як ти собі думав, любов. Інша жінка зачарувала тебе, звабила так, як вміють тільки жінки, і не обманюй себе, що то твій вибір, вибрали тебе. Бо ти сам дав себе вибрати. Серед всіх вірних і люблячих чоловіків, саме ти став легкою здобиччю для коханки. Знаєш чому? Бо ти невірний і нелюблячий чоловік, ти просто сміття. Ти безвідповідальний, безсердечний боягуз і слабак, який тікає з дому в обійми чужої жінки, бо твоя тобі вже не смакує. Поганий ти кулінар! Щоб було смачно – треба готувати з любов’ю!

Любити жінку – це мистецтво!
Треба вміти додавати спецій у її життя, треба огортати жінку ніжністю і любов’ю, щоб вона розквітала, треба приправити її буденність чимось святковим, неочікуваним і приємним.

Треба їй у всьому допомагати, треба пишатися нею і розвивати всі таланти, які є в ній.

Треба піклуватися про неї, берегти її, як найціннішу коштовність.

Треба вміти чути її мовчання.

Треба мати величезну мужність поступатися їй і пробачати її недоліки.

Треба мати відповідальність бути поруч і в радості, і в горі, і в хворобі.

Треба постійно цікавитись нею і розгадувати її, як найбільшу загадку в житті.

Треба бути вірним і чесним, щирим і люблячим.

Треба дарувати їй маленькі радощі, щоб її найпрекрасніші у світі очі сяяли щастям.

А ще треба просто любити жінку, говорити їй приємні слова, щиро сміятися з нею, гуляти вечорами містом, ходити в ресторанчики на ваші особливі свята, збирати друзів у себе і їхати до друзів у гості.

Читайте також  Частину студентів-чоловіків випустять за кордон: хто отримає дозвіл

Треба дарувати жінці відчуття потрібності, щоб вона розуміла, що її кохають і цінують.

Треба дякувати їй за все: за зварений борщ, випраний одяг, домашній затишок і ту, спокійну атмосферу щастя, яку вона створює своєю присутністю у твоєму житті.

Треба дарувати їй квіти, а ще почуття захищеності, щоб вона почувалась біля тебе як за кам’яною стіною і нічого не боялася, поки ти поруч.

Треба пишатися своєю жінкою, бо це твій вибір, і те як вона виглядає і почувається, це тільки твоя заслуга.

Я знаю багато щасливих жінок… вони інші, вони світяться зсередини, у них щасливий блиск в очах і усмішка на обличчі, вони впевнені у собі, веселі і життєрадісні, вони просякнуті коханням до своїх чоловіків, вони кохають і кохані.

Я одна з тих щасливих жінок, і я точно знаю, щоб жінка тобі смакувала, треба розчинятися в ній, треба підживлювати її своїм коханням, треба розправляти їй крила і давати можливість розвиватися, треба постійно підтримувати вогонь кохання ніжністю і турботою, треба завжди допомагати жінці, але ти так не зможеш… Бо любити і бути вірним – то для сильних, а ти не такий.

І коли в твоєї дружини спаде пелена з очей, розвіються всі залишки любові… Коли вона зрозуміє, що твоя зневага і зрада принижує і руйнує її, вона скине тебе з своїх плечей, як важкий тягар. Вона винесе на сміття всі уламки вашого сімейного життя, витрусить з душі всі крихти любові до тебе і піде шукати того, хто буде її любити, поважати і цінувати. Того, кому вона буде до смаку. Вона це зробить! Навіть не сумнівайся!

Через деякий час, ти зустрінеш на своєму шляху розкішну, сяючу, щасливу і квітучу жінку. Ти впізнаєш у ній свою колишню дружину. Тоді твоя щелепа впаде до землі й ти будеш давитися слмною, рвати на собі волосся і кусати лікті.

Так що вчись готувати! Бо інакше, проживеш своє життя у вічному пошуку смачної жінки, так і не зрозумівши, що найбільше смакує та, яку ти сам приготував з любов’ю!

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.