Опікунки-лесбійки замордували дитину: на них п’ять разів скаржилися до соцслужби

Соціальні працівники припускали, що скаржаться люди, яким не подобаються одностатеві пари.

У британському містечку Кіглі від побоїв загинула 16-місячна дівчинка Стар Гобсон, якою опікувалися її 20-річна мати Френкі Сміт та партнерка матері – 28-річна Саванна Брокхілл. Суд визнав пару винною у вбивстві та співучасті у вбивстві дитини.

Як повідомляє видання Daily Mail, того року, коли було скоєно вбивство, соціальні працівники отримали п’ять повідомлень про побої та знущання, яких дитина зазнає в цій сім’ї. Але кожного разу ці скарги сприймали як перебільшені вигадки від противників одностатевих пар.

Востаннє інформацією про побої, яких зазнає 16-місячна Стар, з соціальними службами поділилися за тиждень до того, як дівчинку замордували до смерті.

У вересні 2020 року соціальні працівники здійснили неплановий візит і помітили, що Стар нестійко трималася на ногах, на її щоці та правій гомілці були синці. Її матері вдома не було, а Брокхіл запевнила, що дівчинка просто впала зі сходів. Справу закрили, як робили це чотири рази до того — в січні, травні та червні того ж року.

Через тиждень Стар знайшли убитою. У дівчинки були переломи гомілки, ребер і черепа. Вона також отримала рвані рани, які викликали внутрішню кровотечу. У прокуратурі зазначили, що травми були нанесені сильними ударами кулаками або ногами в живіт.

Після нанесення побоїв Френкі Сміт та її партнерка ще 15 хвилин не викликали до дитини невідкладну допомогу, шукаючи в Інтернеті “як вивести дитину з шоку”.

Під час судового процесу директор служби у справах дітей, працівники якої не побачили загрози для життя Стар Гобсон, подав у відставку.

Суд визнав Саванну Брокхілл винною у вбивстві дочки своєї партнерки, а матір дівчинки, Френкі Сміт, – у допущенні її смерті.

Читайте також  ШОК! Не для слабонервних! В складках 300-кілограмової матері поліція знайшла зникле 4-місячне немовля

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.