“Була зникла разом з чоловіком”: водолази знайшли без ознак життя 26-річну вагітну жінку

Ще 4 грудня 31-річний чоловік із 26-річною вагітною дружиною пішли на риболовлю на сільський ставок в селі Паприси Житомирської області та не повернулись.

Правоохоронці знайшли на ставку човен, але чоловіка і жінку так і не вдалося відшукати. Тільки сьогодні, 11 грудня водолазам з ДСНС вдалося знайти тіло загиблої жінки. Вона була на 8 місяці вагітності. Тіло чоловіка були знайшли днем раніше.

Про це повідомляє ДСНС у Житомирській області.

“Сьогодні до прибуття водолазів на місці події працювало 4 човни з рятувальниками та місцевими жителями. На одному з них близько 12:20 пожежному-рятувальнику вдалося зачепити на риболовний гачок верхній одяг загиблої. Водолази обласної комунальної спеціалізованої аварійно-рятувальної служби допомогли підняти виявлене тіло жінки на поверхню та доправити до берега. Нагадаємо, що її чоловіка дістали з водойми напередодні. Обставини події встановлюються.” – йдеться в повідомленні ДСНС.

Зазначимо, що про зникле подружжя Яни та Павла Кондратюків односельці дізналися від їхніх дітей. 7-річна Софійка та 4-річний Юрчик дві доби самі просиділи в холоді та голоді під замком у хаті, а потім дівчинка витягла шибку та пішла до школи. Сусіди кажуть, що чоловік був затятим рибалкою і часто випливав половити рибу. До вагітності дружина теж ходила з ним на риболовлю.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.