П’ять прогнозів Ванги на 2022 рік

Ванга померла 1996-го, але залишила по собі прогнози на багато років уперед. Багато хто впевнений, що жінка знала, хто займе президентське крісло після Єльцина, передбачила якусь «чуму» 2020-го. 5-tv.ru дізнався, які події, згідно з баченнями болгарської провісниці, чекають людство 2022-го.

Ліки від раку

Одним із найсвітліших прогнозів Ванги на 2022-й став винахід ліків від онкології. Згідно з баченням болгарки, це буде новий спосіб лікування недуги. Ванга передбачала, що справжній прорив дослідники мають зробити саме 2022-го.

Проте сучасні екстрасенси стверджують: пророцтво Ванги рідко мали точну дату. Віщунка не могла знати, коли конкретно здійсниться її пророцтво. Ті, хто вірить у дар Ванги, вважають, що пророцтво про появу ліків від онкології може здійснитися в найближчі кілька років.

Демографічна криза

Якщо на 2020-й Ванга передбачала епідемію, то однією з головних проблем Росії 2021 стала демографічна криза. Болгарська віщунка бачила, що кількість жителів країни особливо сильно скоротиться в першому півріччі 2022-го.

Пророцтво Ванги про спад населення в Росії в 2022-му підтверджують і сучасні астрологи. У цей час аскетична планета Сатурн увійде на знак Водолія — управителя Росії. Таке поєднання змусить країну відмовитися від надлишків і вдатися до аскетизму. Проте вже у другій половині року країна вийде на плато за демографічним збитком.

Військова загроза зі Сходу

Ванга передбачала, що 2022-го відбудеться загострення релігійного конфлікту в Європі. болгарка, Що Жила в XX столітті, називала Європу Старим Світом і не могла знати, яким точно шляху розвинеться подальша історія. Але згідно з прогнозом Ванги на 2022-й, Європі варто готуватися до військового вторгнення мусульман.

Це пророцтво Ванги на 2022-й має всі шанси виявитися правдивим. У 2019-му конфлікт між віруючими мусульманами та європейцями вийшов на новий рівень. Причиною стала чергова карикатура французької газети Charlie Hebdo.

Читайте також  Таролог передбачила прихід смeртeльних хвороб: "Почнеться вже зараз"

Видання відоме скандальними шаржами на події, релігію та історичні особистості. У числі «героїв» видання був навіть син президента Франції Ніколя Саркозі Жана. Проте резонанс викликали зображення на мусульманську тематику. Через одну таку публікацію на редакцію газети в січні 2015-го напали терористи. Четверо працівників видання загинули. Проте газети не закрили.

2020-го автори опублікували карикатуру на пророка Мухаммеда. Малюнок показав на уроці французького вчителя, після чого був убитий мусульманином. Громадськість розділилася на два табори. Одні вважають, що французам необхідно з розумінням ставитись до чужих святинь. Інші впевнені, що виправдання вбивству немає. Велика ймовірність, що 2022-го конфлікт отримає продовження, а пророцтво Ванги здійсниться.

Занепад США

Ванга передбачала, що 2022-й буде непростим для США. Віщунка вважала, що панування США у світі настане кінець. Болгарка вірила, що місце лідера займе червоний дракон. Незважаючи на те, що червоний дракон є східною символікою, наступником США на світовій арені може стати Росія. Експерти зазначають, що китайська купюра у 100 юанів та банкнота у п’ять тисяч російських рублів — червоного кольору.

Проте Піднебесна першою «перехворіла» на коронавірус і першою вийшла з карантину. До цього у Пекіні говорили як про приклад економічного дива. Країні вдалося витягнути зі злиднів сотні мільйонів людей, а експорт із країни зріс у сотні разів. Несвідомі у прогнозах Ванги на 2022-й фінансисти припускають, що новою економікою №1 у посткоронавірусному світі може стати саме Китай.

Природні катаклізми

Одним із найневтішніших прогнозів Ванги стали її слова про природні катаклізми у 2021-му. Віщунка вважала, що в цей період світ переживе не тільки спалахи епідемій, а й стихійні лиха. Серед них будуть землетруси та потопи. Єдиним спокійним місцем на Землі, як свідчить пророцтво Ванги, виявиться Росія.

Читайте також  “Любима моя дівчинка!”: У Дніпрі через лікарську недбалість померла Анна. Рідні в шоці

Ванга пророкувала, що Росія стане важливим учасником світової політичної арени. Віщунка вірила, що Росія встане з колін і отримає чільну роль у світі». Експерти вважають, жінка могла просто помилитися або її пророцтва неправильно розтлумачили. Адже раніше Ванга передбачала вимирання Європи 2016-го і Третю світову війну 2010-го. На щастя, ці «передбачення» не справдилися.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.