Дифіцит води та газу- Крим нашпиговують зброєю!

krim2

Мордор відновлює радянські системи оборони в тимчасово окупованому Криму та нашпиговує півострів зброєю та живою силою. Про це пишуть ряд світових ЗМІ.

Міністерство оборони рашки відновило функціонування берегових ракетних систем «Утес», встановлених у Криму ще в радянський період. «Для того щоб перевірити працездатність системи, дві крилаті ракети П-35 були запущені», ‒ повідомило військове джерело на півострові. Після успішного запуску Чорноморський флот Мордор поповнився двома ракетними шахтами, кожна з двома пусковими контейнерами. Згідно з опублікованими повідомленнями, крилаті ракети П-35 здатні збивати цілі на відстані до 450 кілометрів.

Натомість, мешканцям тимчасово окупованого Криму катастрофічно не вистачає питної води – від громадян постійно йдуть скарги. Представники Валоді Путлера навіть поскаржилися на це в ООН, проте український представник в організації Володимир Єльченко поставив їх на місце.

“Заява російської делегації, яка прозвучала раніше в цій залі, є свідченням нездатності російської окупаційної влади задовольнити хоч якимось прийнятним чином основні потреби місцевого населення. Замість того, щоб зізнатися у своїх незаконних діях та спробувати виправити зроблені помилки, “російська сторона вирішила використовувати питання водопостачання в Криму в якості інструменту пропаганди”, – цитує пана Єльченка одне з джерел.

Український дипломат запропонував росіянам дієвий спосіб забезпечити Крим водою – вивести звідти війська і повернути півострів Україні.

Ну а поки цього не сталося, кримчанам доводиться щодня терпіти «камні с нєба». То це от так виглядає «захист рускіх» – нашпиговувати землю зброєю і морити людей спрагою? Питання риторичне.

Водночас, російським телеглядачам кілька сезонів поспіль показували серіал під назвою «Врятувати Україну від замерзання». Але Україна вже не купує російський газ, і тому масштаби російських «рятувальних операцій» скоротилися до одного українського міста – Генічеська. Під відеокамерами президент Росії Путін і його поплічник Аксьонов ніби рятують маленьке українське місто кримським газом. Але чий насправді цей газ? І чи правда, що газ із Криму надходить до Генічеська? А може все навпаки? Так як у Криму виник дефіцит газу і звідки він візьметься на півострові для споруджуваних електростанцій. І варто завуважити, що «Зима близько».

Читайте також  На Снятинщині мати залишила без нагляду трьох дітей

За матеріалами: http://elpais.com, http://www.ukrinform.ua, http://patrioty.org.ua, http://ua.krymr.com

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА: