“Штам “Дельта” провокує ураження органів, повторна хвороба оминає саме цих людей”: лікар про жорстокість вірусу

Штам “Дельта” стрімко поширюється Україною. У лабораторіях виявляють все нові та більш заразні мутації цього варіанту вірусу. Медики проводять інформування населення щодо заходів безпеки, а також застерігають від ризику повторної хвороби.

Про це лікар Тарас Жиравецький розповів у своєму Telegram-каналі.

“Відповідь від лікаря.

1. Ті хто перехворів ковідом і мають високий титр нейтралізуючих антитіл.

2. Здорові діти без супутніх захворювань.

3. Молоді люди у кого немає супутніх захворювань, які ведуть здоровий спосіб життя.

Можливо є колеги у яких є інші думки, але це моя особиста думка, яка грунтується на власних спостереженнях та аналізі міжнародних досліджень.

Повторний ковід, здорові діти та молодь, на щастя, поки не перенавантажують медичну систему, тому вірю в перемогу над пандемією в наступному році!”,- ідетьспя у повідомленні.

“Дуже коротко про аналіз крові на феритин при ковіді! Високий рівень феритину вказує на запалення легень при ковіді. Чим вищий феритин тим більший ступінь ураження легень, що можна побачити виконуючи Узд легень чи КТ легень. Показник може залишатись високим до пів року і більше після ковіду.

Підвищення рівня феритину в крові може свідчити про гостре або хронічне захворювання печінки, гострі або хронічні інфекції, запальний процес, передозування заліза, хронічну гемолітичну анемію, лімфогранулематоз або рак молочної залози.

За наявності цих патологічних станів, а також захворювань нирок, запаси заліза в кістковому мозку можуть бути нормальними або підвищеними. Низький рівень феритину вказує на хронічний дефіцит заліза в організмі”,- також додав лікар.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.