На Прикарпатті потяг збив людину: чоловік у важкому стані

На Прикарпатті потяг збив людину: чоловік у важкому стані.

14 листопада близько 16:40 приміський поїзд «Рахів – Івано-Франківськ» збив людину.

Про це інформують в Управлінні з питань цивільного захисту ІФ ОДА.

Нещасний випадок трапився на перегоні Микуличин – Яремче.

Під колеса потяга потрапив житель Коломийського району, 1990 року народження.

Чоловіка у важкому стані доставлено до КНП «ОКЛ м. Івано-Франківськ».

Нагадаємо, у містах Галич та Бурштин велика зношеність та поганий стан основних фондів систем питного водопостачання та водовідведення. В частині громад району вода взагалі пропадає з криниць.

Про це йшла мова на нараді в Івано-Франківській ОДА.

Будівництво централізованої мережі водопостачання для чотирьох громад нашої області покращить життя населення, які користуються цією водою щодня, споживають її як питну та використовують у технічних процесах.

Проєкт охоплює понад 40 000 мешканців чотирьох територіальних громад, а це – Галицька, Бурштинська, Дубівецька та Більшівцівська територіальні громади.

Наразі вже розробили техніко-економічне обґрунтування на виготовлення проєктно-кошторисної документації. Також народний депутат Ігор Фріс виділив кошти в межах фонду соціально-економічного розвитку на буріння додаткових свердловин у Шевченківському родовищі питних підземних вод для водозабезпечення мешканців цих громад.

Планується створення робочої групи, яка працюватиме над наступними кроками реалізації проєкту для усунення проблем водопостачання та забезпечення мешканців громад якісною питною водою.

 

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.