“Всю ніч кричав, що хоче маму”: тітка розповіла про стан 5-річного Назарка, який втратив батьків у ДТП

Смертельна дорожньо-транспортна пригода трапилась 8 листопада близько 19:30 в селі Шибалин Тернопільської області. Внаслідок ДТП загинуло подружжя, дивом вижив їхній 5-річний син.

У смертельній ДТП загинула Алла Подоляк та її чоловік Володимир. Подружжя поверталось із 70-річного ювілею матері. 5-річному Назарчику дивом вдалось вижити, оскільки дитина перебувала у автокріслі. Проте він зазнав численних травм, та був доставлений у реанімаційне відділення. У дитини серйозні травми голови, носика і щелепи, також обличчя.

Як повідомляє видання Тернополяни, з посиланням на тітку вижившого у ДТП 5-річного хлопчика, дитина знаходиться в лікарні. Марія Штепована, яка постійно перебуває з дитиною у лікарні зазначає, що 11 листопада Аллу та Володимира поховали. А хлопчик нічого не знав про смерть батьків. За кілька днів до похорону хлопчик був у дуже емоційному стані, постійно кричав, що хоче маму.

Також, видання повідомляє, посилаючись на тітку хлопчика, що стан дитини стабільний. Станом на 11 листопада дитині провели одну операцію, та планували провести ще одну.

“Швів багато на личко наклали, він же головою вилетів в лобове скло, хоча перебував у дитячому кріслі. Він впізнає, але нікого до себе не допускає, він всю ніч кричав, кричав що хоче мами, ми сказали, що мама і тато в іншій лікарні. Але знаєте, потім він сам нам говорив, що тато забрав маму в лікарню. Я думаю, що як його поліція відвозила з місця ДТП, то напевно йому тоді так і сказали, що мама з татом в іншій лікарні”, – зазначає п. Марія.

Допомогти дітям, які залишилися сиротами та рідним Алли і Володі, можна перерахувати гроші на картку Марії Штепованої, рідної сестри загиблого Володимира – – 5168 7573 7106 5899, або ж на картку старшого сина Алли – 5168 7451 0100 1888 – Олександр Мищишин.

Читайте також  На Прикарпатті трапилась ДТП на залізничному переїзді. Постраждала однорічна дитина

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.