“Мав проблеми з серцем”: у Польщі обірвалося життя молодого українця, потрібна поміч

У Польщі раптово обірвалося життя молодого українця Василя Волощука. Хлопець був родом з села Урожайне, що у Тернопільській області. Рідні Василя просять допомогти транспортувати тіло загиблого на рідну землю, бо самі не мають таких фінансових можливостей.

Про трагічну звістку повідомляє брат Василя Валентин Волощук:

“Любі друзі, родино і всі небайдужі, в мене сталася велика трагедія в Польщі помер мій рідний брат, допоможіть будь ласка доправити тіло мого брата на Україну. Не будьте байдужими допоможіть батькам доправити сина додому…
Намер картки в україні:4102321254537847 альфа банк
Номер картки в польщі:5168762498030917
BNP PARIBAS
Волощук Валентин
Номер для звязку через вайбе:+380972870411
Вічна память Васелеві…”

Як розповіла місцевому виданню «Терен» кума загиблого Надія Галушка, Василя Волощука знайшли мертвим на площадці біля квартири, де він проживав. Двері помешкання були відчинені. Слідів насильницької смерті на його тілі поліція не виявила. Відомо, що чоловік мав проблеми з серцем, напередодні. Однак що саме стало причиною його смерті, наразі невідомо. Це мають встановити після розтину.

Василь Волощук був родом із села Урожайне на Борщівщині (нині Чортківський район – ред.). У грудні чоловікові мало виповнитися 30 років. Останні два роки він їздив на заробітки до Польщі, до дому приїжджав час від часу – переважно на кілька днів.

“Ми не можемо повірити в те, що сталося. Це як страшний сон. Він завжди був такий позитивний, мав стільки планів, – говорить Надія Галушка. – Куме, ти назавжди в нашій пам’яті!”

Доповнено:

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.