Дівчинка вийшла з коми після помазання миром із чудотворної ікони Богородиці: деталі про чудо

Завдяки відомій мироточивій іконі Пресвятої Богородиці у передмісті Афін зцілилася маленька дівчинка, яка разом із батьком потрапила до автокатастрофи, повідомляє «Духовний фронт України».

Нещодавно Кесаріанійська, Віронська та Іміттоська митрополія Елладської Церкви зробила офіційну заяву, у якій підтверджує, що ікона Пресвятої Богородиці «Розрада» в церкві великомученика Димитрія Солунського в передмісті Афін Віронас (на південний схід від центру столиці) стала видавати миро. Примітно, що чудо розпочалося 8 вересня, коли Елладська Церква святкує Різдво Пресвятої Богородиці.

З того часу церква великомученика Димитрія стала місцем паломництва: сюди стікаються віруючі з різних районів Греції, і з’явилися повідомлення про численні зцілення.

Згідно з заявою анестезіолога Бессі Нікітіадіса, опублікованій на відомому грецькому сайті «Ekklisia Online», її 7-річна донька зцілилася від серйозних травм після того, як її помазали миром від ікони.

Після автокатастрофи дівчинку доправили до лікарні з черепно-мозковою травмою. Дитина не говорила і не розплющувала очі. Лікарі сказали, що вона перебуває в комі і потребує негайного лікування і, можливо, операції.

Через кілька днів Б. Нікітіадіс пішла до церкви великомученика Димитрія взяти святе миро від ікони та помазати свою доньку, сподіваючись на зцілення.

Через чотири дні, на подив лікарів, стан дівчинки поступово почав покращуватися, і вона почала спілкуватися, а через 24 дні повністю одужала.

Моліться і нехай Вас Господь оберігає!

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.