З Прикарпаття депортували іноземця-правопорушника та заборонили відвідувати Україну найближчих п’ять років (ФОТОФАКТ)

З території Івано-Франківської області за межі України примусово видворили чергового іноземця-правопорушника.

Про це інформує Фіртка з посиланням на Міграційну службу Івано-Франківської області.

Зокрема, відомо, що 38-річний громадянин Азербайджанської Республіки відповідно до рішення суду пів року перебував у Волинському пункті тимчасового перебування іноземців з неврегульованим статусом.

Після проведення заходів з ідентифікацією цієї особи, забезпеченням її проїзними документами працівники міграційної служби супроводили чоловіка до аеропорту. Таким чином повністю виконали рішення суду про примусове випровадження іноземця.

Крім того, у межах своєї компетенції УДМС в області прийняли рішення про заборону молодому чоловікові відвідувати Україну найближчих 5 років.

Варто зазначити, що через втрату правових підстав для перебування в Україні громадянина Азербайджану ще у березні зобов’язали покинути територію нашої країни самостійно. Однак у визначений термін він цього не зробив, натомість переховувався, постійно змінюючи місце перебування в Івано-Франківську.

Тим часом до Волинського пункту тимчасового перебування іноземців з неврегульованим статусом доправили 39-річного уродженця Казахстану. У нього в Україні немає ні батьків, ні рідні, ані жодних документів.

З його слів, він народився на території колишньої Казахської РСР, а потім у дитячому віці разом з матір’ю приїхав в Україну.

«Упродовж терміну, відведеного судом на перебування чоловіка у Волинському пункті тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства, які незаконно перебувають в Україні, працівники міграційної служби проводитимуть відповідну роботу для ідентифікації цієї особи.

Це буде нелегко, але варто спробувати, адже чоловік насправді хоче повернутися до країни, де народився», – йдеться в дописі.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.