На Прикарпатті орудує група шахраїв (ФОТО)

Про це повідомили у соціальній мережі Фейсбук.

У пості йдеться:

На прикарпатті з початку 2018 року діє організоване злочинне угрупування, яке займається шахрайством в особливо великих розмірах.
Прохання зробити максимальний репост щоб ваші знайомі не стали жертвами цієї схеми.
Пишу з анонімного акаунту, Але маючи доступ до даної інфомації не можу мовчати.
Дана особоба на фото Старчук Петро Степанович яка є головним виконавцем і вершиною айзбергу злочинного угрупування шляхом психологічних прийомів та маніпуляцій, входженням у довіру, може заволодіти вашим майном, а саме автомобілем, квартирою, або великою сумою грошей. Представляє фальшиві посвідчення працівника антикорупційного бюро, або комітету по боротьбі з корупцією, та подібні до них.
Входячи в довіру, психологічними методами, пропонує вам вигідну пропозицію по купівлі вашого житла, автомобіля, або вигідну послугу по розмитненню, пригону авто за кордону по дуже вигідній ціні, або іншу цікаву вам послугу, ссилаючись на “місце роботи”, впливові звязки. Але заволодівши вашим майном зникає…
Живучи на одному місці певний час використовуючи підставних людей, які допомагають йому входити у довіру до жертви, створює образ заможної порядної людини, яка може вам допомогти вирішити вашу проблему, зрозумівши вашу потребу наприклад купівля авто з європи, даний шахрай починає діяти, обробляючи жертву. Володіючи методами психологічного вливу та гіпнозу обіцяючи вигідні умови аферист добивається від вас передоплати. Або видурює у вас документи на майно, після чого зникає.
Шахрай часто знімає в оренду заможні квартири або особняки у пошуку жертви.
Щоб довго не писати і не бути голослівним, дана особа Старчук Петро Степанович проходить по статті шахрайство ст. 194 в Івано-Франківську, Косівському, Вижницькому районах, та по статті 263 – незаконне зберігання вогнепальної зброї.
Не виключено що дана особа і решта осіб які входять у злочинне угрупування мають покровителів у вищих колах правоохороннихих органах оскільки кримінальні справи не знаходять логічного завершення, а відповідні органи влади дивним чином не бачать складу злочину у діях Старчука Петра Степановича, затягуючи розгляд справи.
Тому уникнувши відповідальності, завтра ця людина буде займатись тим що робила дотепер і вже ви або ваші рідні будете новою жертвою даного афериста.
Можливо дана стаття зацікавить вище керівництво поліції, які уважніше розглянуть матеріали справи,
Або Службу Безпеки України, які перевірять роботу слідчих, прокурорів та суддів які розглядають дану справу… А саме слідчий Олійник Михайло, прокурори Гринишин Василь Дмитрович,
Савчук Володимир Андрійович.
Старчук Петро після злочину залякував обманутих і відкрито хизувався звязками в правохоронних орханах а також підтримкою ”серйозних людей” – щоб жертва шахрая не зверталась до поліції.
Тому якщо ви постраждали від дій даної особи Старчука Петра Степановича не бійтесь звертайтесь у поліцію по місці проживання, зараз по цілій області є багато заяв людей які втратили десятки тисяч доларів, та своє майно.
Можлива ваша заява до поліції розкриє повну картину на дії цієї шахрайської групи.

Читайте також  Прикарпатець шиє автентичне гуцульське взуття

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.