Україну огорнуть густі тумани і повернуться нічні морози: прогноз синоптиків

Погода в Україні в неділю, 31 жовтня, буде без опадів, хоча очікуються щільні тумани, які принесуть не тільки зниження видимості, але і зниження температури повітря. Крім того, в деякі регіони повернуться нічні морози.

Про це йдеться в прогнозі синоптиків Укргідрометцентру.

Відсутності дощів в останній день жовтня українці зобов’язані тим, що країна буде перебувати в центрі поля високого тиску антициклону Rosamunde. Йому ж слід “дякувати” і за густі тумани, особливо в нічний і ранковий час доби.

Вітер в Україні буде спокійний – його сила не перевищить 10 метрів на секунду.

Температура повітря в неділю:

в середньому по Україні вночі очікується близько 0… +5 градусів. Але в Одеській області стовпчики термометрів піднімуться до +8 градусів. А от у Луганській області навпаки – значно похолодає: буде -6… -1 градус. Морозна ніч прогнозується і в Карпатських горах – до -5 градусів, а в западинах навіть до -8 градусів. Втім, на високогір’ї буде +4… +9 градусів.
у денний час в Україні буде близько +9… +14 градусів. При цьому в районах, де протягом дня збережеться туман, буде прохолодніше, і стовпчики термометрів покажуть +6… +11 градусів.
У Київській області 31 жовтня буде без опадів. Прогнозуються тумани місцями вночі та вранці. Жителів столиці та області очікує температура повітря вночі +1… +4 градусів, вдень +10… +13 градусів.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.