“Скажіть людям правду і покажіть морги”: Комаровський емоційно звернувся до ЗМІ (ВІДЕО)

Відомий український лікар Євген Комаровський емоційно звернувся до ЗМІ через ситуацію, що склалася з коронавірусом в країні.

Доктор Камаровський опублікував пост на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook, в якому закликав ЗМІ розповідати не про політиків, а про людей, які вмирають від COVID-19.

“Друзі! Всі, хто має відношення до ЗМІ. До будь-яких ЗМІ! Телебачення, радіо, блогери, Телеграмканали! Будь ласка, дуже прошу вас: розкажіть, покажіть людям правду! Покажіть морги, крематорії, кладовища. Покажіть черги швидких. Візьміть інтерв’ю у працівників швидкої, які не знають, куди везти людей, які задихаються. Поговоріть з патологоанатомами і судмедекспертами. Зі співробітниками ритуальних служб”, – звернувся Комаровський.

Євген Комаровський попросив журналістів не знімати політиків, а показувати важкохворих пацієнтів у інфекційних відділеннях.
“Перестаньте показувати політиків, що розповідають про “ми підготувалися”,”місця є”,”кисень є”. Покажіть – з адресами та телефонами – місця, де торговці смертю продають сертифікати вакцинації. Це нескладно!”- зазначив лікар.

Євген Комаровський закликав і демонструвати у ЗМІ правду про торговців сертифікатами. І зазначив, що через власне незнання та віру у міфічне “5 джі і” чіпування”, люди йдуть на незаконні способи, які прямо загрожують життю.

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.