Життя їх обірвалося за лічені секунди: відомі імена загиблих у смертельній ДТП дівчат

Як стало відомо, Каріна була учасником шоу “Угорщина має талант”, який став для дівчини успішним, адже вона впевнено пройшла відбір у цю суботу.

Співачка Габріелла Товт повідомила на своєму “Фейсбуці”, що лише у суботу життєрадісна дівчина казала, як вона хоче бути зіркою, а вже сьогодні нас сколихнула жахлива звістка.

НАГАДАЄМО:

ДВІ ДТП НА ОДНОМУ МІСЦІ МЕНШ НІЖ ЗА ДОБУ: ПРИЧИНА АВАРІЇ НА МУКАЧІВЩИНІ.

Цей клаптик дороги – можна охрестити містичним, адже тут напередодні ввечері автомобіль «Mazda» не впорався з керуванням і в’їхав в електроопору, а вже за кілька годин на цьому ж місці, водій автомобіля «Renault Logan», зіткнувся з евакуатором «ГАЗель», який ліквідовував наслідки попередньої ДТП. За словами очевидців, РЕНО їхав зі Страбичова на швидкості, один із постраждалих – саме пасажир Логана 21 –річний поліцейський.

Загинув у трагічній ДТП 25-річний прикордонник Чопського загону Юрій Балюк, який служив у Державній прикордонній службі України з 2020 року, 21-річний патрульний поліцейський, 17-річна та 18-річна дівчини – усі жителі Чопа. Вижив тільки водій евакуатора. Відомо, що цей 44-річний керманич – житель Мукачева. Його госпіталізували до лікарні Святого Мартина. Чоловік у стані середнього ступеня важкості. Коли його випишуть з медичного закладу – під питанням.

Користувачі соцмережі Фейсбук, переглянувши відео, того самого фатального вибуху, стурбовані неналежним виконанням своїх обовязків з боку поліцейських.

«Поліція мала забезпечити безпеку руху при транспортуванні мазди на евакуатор. Там є поворот».

На місці події працювали навіть надзичайники. Тривають невідкладні слідчі дії і встановлюють особи трьох загиблих у фатальній ДТП.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.