У ДТП на Закарпатті загинув патрульний, прикордонник та двоє молодих дівчат: деталі (фото)

Сьогодні, 15 жовтня, близько 4:00 години у ДТП поблизу села Великі Лучки Мукачівського району, загинуло четверо людей. Серед яких патрульний поліцейський, прикордонник Чопського загону та двоє дівчат віком 18, та 17 років.

Обставини ДТП
Як повідомляють у поліції Закарпатської області, на місці ДТП слідчі попередньо встановили, що автомобіль “Renault” зіткнувся з евакуатором, який саме чіпляв автівку, яка кількома годинами раніше на цьому ж місці в’їхала на узбіччі в електроопору. Врезультаті автозіткнення автівка “Renault” загорілась, до гасіння пожежі були задіяні працівники ДСНС.

Внаслідок трагічного автозіткнення загинув кермувальник та троє пасажирів лагковика, пасажира евакуатора госпіталізовано до медичного закладу.

Одним з загиблих виявився молодий прикордонник
Як повідомляють у Західному регіональному управлінні ДПС України-Західний кордон, одним з загиблих у ДТП являється 25-річний прикордонник Чопського загону Юрій Балюк.

У відомстві зазначають, що Юрій перебував на посаді інспектора-кулеметника комендантського відділення, у званні старший сержант. На момент ДТП чоловік перебував на вихідному.

“Юрій Балюк служив у Державній прикордонній службі України з 2020 року. Йому було лише 25 років. Юрія пам’ятають як професійного військовослужбовця і веселої вдачі хлопця. Колеги поділяють горе рідних Юрія та сумують з приводу трагічної смерті. Світла і вічна пам’ять!“, – повідомляють у відомстві.
Загинули в палаючому автомобілі
Також, як додатково повідомили у поліції Закарпатської області, керував автомобілем патрульний управління патрульної поліції в Закарпатській області лейтенант поліції Ігор Марчишак, його пасажирами були військовослужбовець Чопського прикордонного загону та двоє дівчат віком 17 та 18 років. Усі загиблі мешканці міста Чоп.

44-річний водій евакуатора отримав численні травми, його було госпіталізували до районної лікарні. Попередньо медики діагностували у нього внутрішньо-черепну травму та перелом черепа.

Читайте також  Потяг в Туреччині зійшов з рейок: загинули 24 людини

Слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.3 ст. 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило загибель кількох людей). Поліцейські призначать низку експертиз для встановлення усіхь обставин ДТП.

Висловлюємо щирі співчуття колегам, рідним та близьким молодих людей, загиблих у даній трагічній ДТП. Нехай земля їм буде пухом.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.