Буковель, Тростян: що цього року по цінах?

Щось погода нас так веселить, що вже й не знаю що сказати. Ще кілька днів тому місто Лева та його околиці засипало снігом, а сьогодні, 19 листопада стовпчики термометрів піднялися вдень до +11 градусів тепла й навіть подейкують, що люд ще знаходить опеньки.

luzhi2017

Як буде далі важко сказати. Синоптики ніби прогнозують теплу погоду, але від того і є природа, що вона може піднести сюрприз.

Про погодні умови заговорив не просто так, адже із приходом холодної погоди багато хто почав собі задавати питання, а коли ж буде відкриття лижного сезону?

Буковель прокинувся ще давніше й вже вчора офіційно відкрив у себе катання. В Славську ніби повішали бугеля на центральному підйомнику, але ж снігу то бракує.

Саме про ці два курорти ми й будемо говорити в цій публікації, а точніше про те, скільки грошей треба цього року щоб з’їздити туди на лижі. Ну, чи на сноуборд.

Розпочнемо з Буковеля.

Ціни на катання цього року знову підняли й не буду дивуватися тому факту, якщо людей на курорті значно поменшає. Хоча, вони напевно діють відповідно до ринкових цін.

Отже, робимо припущення, що їдемо кататися на один день.

Треба чимось доїхати. Як варіант автобус. Цього року туристичні фірми поставили тариф 200 гривень у дві сторони на один день. Тобто, вночі ти сідаєш, тебе привозять, чекають і назад в той же день забирають.

Прокат спорядження

Нехай у нас нічого нема. Прокат лиж категорія «С» вартуватиме 150 гривень, плюс треба придбати абонемент. По ранковій акції (купити до 9 години ранку) він буде вартувати 780 гривень.

Багатенько? А ще треба поїсти або ж принаймні взяти з собою щось в дорогу.

Читайте також  На Франківщині фермер розводить особливих півнів – каплунів

Робимо коротенькі підрахунки й виходить приблизно 1200 – 1300 гривень за один день і це без проживання. Нічогісінько так?

Тепер зробимо віртуальний тур на гору Тростян. Туди Воробус також їздить.

Скільки треба грошей тут цього року?

Проїзд обійдеться значно дешевше, хоча це ще як сказати. Їдемо у Славське потягом, який вартує в одну сторону не більше 50-ти гривень.

Зі станції на гору треба доїхати «уазіком», а це ще гривень 25-30. Прокат лиж – 80-100 гривень.

Абонемент

Ціни на денні абонементи тут також подорожчали. У сезоні 2016/2017 ціна «денного» складатиме: 370 гривень у вихідні дні й 320 гривень у будні. Плюс не забуваймо що треба за день ще й щось попоїсти.

Робимо коротенькі підрахунки й виходить сума приблизно: 700 – 800 гривень за один день!!!

Також не мала сума.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.