У Калуші мотоцикліст збив шестирічну дівчинку і втік з місця події. Дівчинка загинула внаслідок дорожньо-транспортної пригоди

Шестирічна дівчинка загинула внаслідок дорожньо-транспортної пригоди, що сталася вчора ввечері у Калуші.

Про це кореспондентам Фіртки стало відомо у пресслужбі поліції області.

Як з’ясувалося, 14 жовтня о 19.40 годині на вулиці Богдана Хмельницького в районному центрі невідомий водій на мотоциклі вчинив наїзд на дитину-пішохода, яка з матір’ю переходила проїзну частину дороги на нерегульованому пішохідному переході. Після цього винуватець ДТП втік з місця події.

Від отриманих травм дівчинка померла дорогою до лікувального закладу.

Наразі правоохоронці докладають зусиль для розшуку водія-вбивці. Поліцейські перевіряють камери відеоспостереження, встановлюються свідків, опитують очевидців ДТП, проводять інші оперативно-розшукові заходи.

За даним фактом слідчі поліції розпочали кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України, яка передбачає кримінальну відповідальність за порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого.

Правоохоронці просять усіх громадян, які стали очевидцями вказаної дорожньо-транспортної пригоди, а також можуть надати відеозаписи аварії, не бути байдужими та повідомляти будь-яку інформацію до поліції особисто, або зателефонувавши на лінію «102».

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.