Розбився відомий гонщик, стрітрейсер Юрій Новак: загинув до приїзду швидкої – моторошні фото

На Львівщині трапилася жорстка ДТП, в якій розбився відомий стрітрейсер Юрій Новак. Він та ще один чоловік померли до приїзду швидкої допомоги


Це сталося ще вночі 9 жовтня на трасі Київ – Чоп. Автомобіль Daewoo Sens вдарився у відбійник, полетів у кювет і перекинувся.

Автомобіль, що потрапив у ДТП / Фото Varta1

У той день були перегони
Після перекидання пасажир вилетів із авто, а водій залишився всередині. У місцевих ЗМІ повідомили, що трагедія сталася під час нелегальних вуличних перегонів. Проте в поліції Львівщини сказали, що не можуть це підтвердити.

Знайомі загиблого Новака повідомляли, що тієї ночі він сів на пасажирське сидіння цього легковика. Чому він вирішив проїхати саме цим автомобілем – невідомо. Про загиблого водія відомо лише те, що його було звати Дмитро.

Місце загибелі Юрія Новака / Фото Varta1

Що відомо про Юрія Новака
Юрій Новак вже досить давно захоплювався автоперегонами. Нещодавно він придбав спортивний жовтий Ford, який тюнінгував. Він досить часто публікував його на своїх сторінках у соцмережах.

Автомобіль загиблого чоловіка / Фото інстаграму yura_legend

Слід зазначити, що чоловік теж не рідко публікував фото з нелегальних перегонів. Із його публікацій випливає, що Юрій був одним із організаторів таких небезпечних розваг.

Юрій Новак біля автомобіля Tesla / Фото інстаграму yura_legend

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.