Зеленського на виборчій дільниці атакувала напівоголена активістка Femen (відео)

Вранці неділі, 25 жовтня, президент Володимир Зеленський разом з першою леді Оленою Зеленською проголосували на місцевих виборах. Також вони взяли участь у всеукраїнському опитуванні з 5 запитань, пише ТСН.

Перед тим, як подружжя зайшло на дільницю, з натовпу вибігла дівчина й задерла спідницю, на якій був напис Zexist. Дівчина була без спідньої білизни, водночас інтимна частина тіла – пофарбована зеленкою.

Через кілька секунд охоронці затримали дівчину і відвели її в бік. Попередньо, це активістка Femen. На запитання журналістів, до чого саме вона збиралася привернути в такий спосіб увагу суспільства, дівчина вигукнула: “Все на тілі!”.

Відповідне відео у мережі розмістив репорт видання “Букви” Ян Доброносов.

На активістку руху Femen склали адміністративний протокол за дрібне хуліганство. Про це повідомила Національна поліція України у відповідь на запит “Інтерфакс-Україна”.
На активістку, ім’я якої не називають, склали адмінпротокол за статтею 173 Кодексу про адміністративні правопорушення (Дрібне хуліганство).

Санкція статті передбачає штраф від 51 до 119 гривень, 40-60 годин громадських робіт, 1-2 місяці виправних робіт або 15 діб адміністративного арешту.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.