У ДТП і загинув 10-річний футболіст, мати хлопця просить очевидців автопригоди зголоситись

Смертельна ДТП, яка трапилась 26 серпня у селищі міського типу Комишуваха на Запоріжжі, забрала життя 10-річного хлопчика Ігора Головатого. Також, травм зазанали ще двоє дітей які знаходились в автівці.

Обставини ДТП
Як повідомляли у поліції Запоріжжя, за попередніми даними 70-річний водій автомобіля “УАЗ” скоїв зіткнення з “Subaru Forester”, який виїхав за межі проїзної частини та здійснив наїзд на дерево.

Кермувальник “УАЗу” 1951 року народження, рухаючись по вулиці Богдана Хмельницького, не надав перевагу у русі легковику “Subaru Forester” під керуванням 35-річного чоловіка, та скоїв з ним зіткнення. Після цього кросовер відкинуло за межі проїзної частини де він наїхав на дерево.

Також у поліції повідомили, що у салоні “Subaru” перебувала жінка 1986 року народження, а також троє хлопчиків 3-х, 9-ти та 10-ти років. Внаслідок ДТП від отриманих тілесних ушкоджень старший з дітей помер на місці пригоди. Ще двох – з тілесними ушкодженнями різного ступеня тяжкості госпіталізовано до Запорізької обласної клінічної дитячої лікарні.

Полюбляв футбол
Незадовго до ДТП, 16 серпня хлопчику виповнилось 10-років. Ігор був футболістом в МДЮШС. У його профілі у соціальних мережах багато фотографій з футбольних матчів, та активного відпочинку.

Про хлопця усі відгукувались тільки з позитивної сторони, а мама називала його своєю опорою. Так вчителька хлопця написала у Facebook^

“Не можу сказати “прощай”. Сльози душать, а душа рветься на частини. Ігорчик, милий хлопчик! Ти-мрія будь-якого вчителя! Дякую долі за зустріч з тобою. Світлий, чистий, доброзичливий, незвичайний і найкращий! М’яких тобі хмарок, малюк.“, – написала вчителька.

Скріншот допису
Мати просить очевидців ДТП зголоситись
У своєму Facebook мама загиблого хлопчика просить усіх хто був свідком або очевидцем події зголоситись.

Читайте також  Посадили у чорний Mercedes і втекли: посеред вулиці араб зі спільниками викрали 3-річну дитину

“Ми шукаємо свідоцтво ДТП, 26 серпня 2021 року між 12:41 і 12:53 трасі Маріуполь-Запоріжжя, смт. Комишуваха, в якому загинув наш син. Репост, публікації в будь-які групи, нам потрібна допомога кожного! Інформацію скидайте мені в лс, (066) 050-15-75, (098) 987-94-44 або 102. Інформації в інтернеті багато, правди в ній мало“, – пише Вікторія Головата.

 

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.