Саша Бо прокементувала інтерв’ю свого чоловіка Ігора Пустовіта

Відома блогерка з Івано-Франківська Олександра Пустовіт (Саша Бо) прокоментувала інтерв’ю свого чоловіка Ігора Пустовіта, яке вийшло сьогодні на Ютуб каналі Люкс FM.

Нагадуємо, нещодавно відома Франківська блогерка Саша Пустовіт (Саша Бо), шокувала своїх фанатів новиною про розлучення з своїм чоловіком-блогером Ігорем Пустовітом. Також, нещодавно вийшло інтерв’ю, яке Саша Бо дала Маші Єфросініній, де розказала всю правду про нібито “ідеальні” стосунки, та про образи зі сторони свого чоловіка.

Олександра Пустовіт прокоментувала сьогоднішнє інтерв’ю свого чоловіка, дослівно:

“Все сталось так, як мало статись. Він обіцяв мені ефектне шоу – я його отримала.

Я спокійно приймаю цю ситуацію, бо я взагалі не здивована. Я вкотре переконалась в правильності свого вибору – більше не терпіти. Можете проаналізувати, можете зробити висновки, можете бути байдужими або просто посміятись з цього цирку.

Я з відчаю прийшла на інтерв’ю, щоб відкрити свої болі і страхи, а дехто прийшов відмазатись, жорстоко помститись і прополоскати у лайні “кончену і хвору колишню” і її батьків (як по-чоловічому). Я дуже вірю, що в нашій країні буде набирати обертів інститут репутації і культура відміни. Бо ці всі виправдання і нападки є просто нікчемними. Ви все побачили самі. Хто і як себе поводив.

Ні, я не жалію про те, що озвучила всього 5% трешу, який я пережила. Другого інтерв’ю і роздування скандалу не буде. Моя доброта знову зіграла проти мене, але після бою кулаками не махають. Мені вистачило розуму не позорити батька своїх дітей в їх очах і я гордо з цим йду далі. Моє інтерв’ю мало зовсім іншу ціль. Всі матеріали я мовчки передала в суд і продовжую жити щасливо для себе і заради дітей.

Читайте також  Саша Бо в обтислій сукні показала пристрасні поцілунки зі своїм бойфрендом

Думаю, ви самі побачили підтвердження моїм словам. Весь цинізм і підлість у всій красі. Я більше не дам ображати себе і своїх рідних. І нехай він до кінця буде впевнений у моїй меркантильності. Та я заробила ці гроші САМА не ЗАВДЯКИ, а ВСУПЕРЕЧ йому, не відчуваючи ні краплі підтримки! А всім тим, хто аж плюється, захищаючи сторону Ігора – ваше право. Бажаю вам вийти за нього заміж або виховати такого сина.

І я зроблю все для того, аби в моїх дітей не було психологічної травми після того, що я щойно подивилась. Йду в душ, щоб змити це все. Звертаюсь до Ігора. Я погана, ти хороший. Йди з Богом, а не з мольфарами. У мене все. Ця тема закрита назавжди.“, – прокоментувала в інстаграм Саша Бо.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.