Батько на смерть збив на авто свою дворічну дочку

Дівчинка потрапила під колеса автомобіля Опель, коли її батько заднім ходом виїжджав з двору. Дитина померла ще до приїзду медиків.

Увечері в п’ятницю, 10 вересня, у Львівській області сталася трагедія – чоловік на смерть збив свого дворічного дитини.

Близько 21:00 в селі Нетрі Яворівського району місцевий житель заднім ходом виїжджав на мікроавтобусі Opel Movanoа зі свого двору. Чоловік переїхав власну дочку. Дівчинка померла ще до приїзду медиків, передає прес-служба поліції Львівщини.

Водієві, який збив дитину, 31 рік.

Відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 286 (порушення правил безпеки руху) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – позбавлення волі на строк до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Водій автомобіля затриманий в порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України, незабаром суд обере йому запобіжний захід.

Як повідомляв Главред, в місті Кілія на Одещині 15-річний хлопець на мопеді збив 7-річну дівчинку. Вона перетинала дорогу на пішохідному переході. В результаті ДТП дівчинка втратила свідомість, а згодом – впала в кому.

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.