У Калуші хочуть збільшити тариф на водопостачання

Комунальне підприємство «Калуська енергетична Компанія» Калуської міської ради повідомило проможливе збільшення тарифу на водопостачання.

Про це повідомили на сайті Калуської міської ради, передає Фіртка.

Відповідно до наказу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 05.06.2018 р. № 130 «Про затвердження Порядку інформування споживачів про намір зміни цін/тарифів на комунальні послуги з обґрунтуванням такої необхідності», з метою одержання зауважень і пропозицій фізичних і юридичних осіб, їх об’єднань, комунальне підприємство «Калуська енергетична Компанія» Калуської міської ради інформує про намір встановити тарифи на послуги з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення.

Комунальне підприємство «Калуська енергетична Компанія» Калуської міської ради створене в розпорядчому порядку на базі відокремленої частини комунальної власності за рішенням Калуської міської ради з метою надання послуг з централізованого водо-, теплопостачання та централізованого водовідведення. КП «Калуська енергетична Компанія» планує надання послуг з централізованого водопостачання і централізованого водовідведення з 01 жовтня 2021р.

Тарифи сформовано відповідно до річних планів господарської діяльності з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення з урахуванням планованих економічно-обгрунтованих витрат і планованого прибутку.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.