П’яний водій протягнув на капоті 5 км поліцейського, внаслідок чого переламав йому дві ноги

П’яний водій протягнув на капоті 5 км поліцейського, внаслідок чого переламав йому дві ноги

31 серпня у середмісті смт. Михайлівка, близько 11:00 поліцейські зупинили автівку “Мазда”, за порушення ПДР.

Як повідомляють у поліції Запоріжжя, за кермом автомобіля перебував чоловік 1950 р.н. з явними ознаками алкогольного сп’яніння. Також, а автомобілі була 13-річна пасажирка.

Поліцейські запропонували водію пройти перевірку на стан алкогольного сп’яніння, проте кермувальник відмовився, та намагався “порішати” питання. Після відмови, чоловік замкнувся у автомобілі, в цей час до Мазди підійшов поліцейський, однак водій поїхав прямо на патрульного.

Внаслідок старший сержант поліції опинився на капоті іномарки. Однак це не зупинило водія і він продовжував набирати швидкість. «Мазда» проїхала майже 5 км на великій швидкості і зупинилася, коли скоїла зіткнення з деревом. Врезультаті автопригоди у працівника поліції діагностували перелами обох ніг. Також, у 13-річної пасажирки мазди діагностовано струс головного мозку середнього ступеню тяжкості.

Правоохоронці затримали водія, та повідомили йому про підозру у вчиненні злочинів передбачених двома статтями кримінального кодексу. Найсуворіша санкція за цими статтями передбачає до дванадцяти років позбавлення волі. Окрім цього за посягання на життя поліцейського відкрито ще одну кримінальну справу санкція якої передбачає позбавлення волі на строк від дев’яти до п’ятнадцяти років або довічне позбавлення волі.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.