Акцію «Шаную воїнів, біжу за Героїв України» провели в Івано-Франківську (ФОТО)

26 вересня обласному центрі відбувся всеукраїнський легкоатлетичний пробіг «Шаную воїнів, біжу за Героїв України», присвячений вшануванню пам’яті загиблих героїв України.

Участь у ньому взяли голова обласної державної адміністрації Віталій Федорів, заступник голови ОДА Євген Фербей, представники місцевої влади, Національної гвардії України, Національної поліції України, територіального управління судової охорони, обласної спілки ветеранів АТО/ООС, родин загиблих та мешканці Прикарпаття.

«Легкоатлетичний пробіг «Шаную воїнів, біжу за Героїв України» – це данина пам’яті тим героям, які віддали на вівтар незалежності та цілісності нашої держави найдорожче – своє життя, – зазначив Віталій Федорів. – Проведення таких спортивних змагань не визначає переможців, а привертає увагу суспільства до вшанування пам’яті про загиблих учасників АТО та їх родин», – йдеться на сайті Івано-Франківської ОДА.

Після завершення змагань учасники отримали пам’ятні медалі та подяки. Такі ж відзнаки вручили сім’ям загиблих героїв.

Слід додати, що захід пройшов за сприяння та підтримки Міністерства у справах ветеранів України, обласної державної адміністрації, Івано-Франківської міської ради та громадських ветеранських організацій.

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.