Закохані зробили весілля на кладовищі: що вплинуло на їх рішення

Закохані зробили весілля на кладовищі: що вплинуло на їх рішення

В Австралії наречений з нареченої вирішили відсвяткувати власне весілля на цвинтарі. Чому закохані обрали таке місце – читайте у матеріалі.Відомо, що на цвинтарі, який обрали молодята, похований брат нареченої Маделейн – Том. Хлопець помер ще у 2013 році.

Дівчина запевнила, що без його “присутності” весілля б здавалася порожнім. А так нареченій здавалося, мов вона запросила Тома на важливу для неї подію.

“У нас було просте сільське святкування, яке випромінювало душевні емоції, радість і любов. Після прибуття всім нашим гостям пропонували шампанське. А також попросили утворити “шлях честі”, по якому ми пройшли до могили Тома”, – пригадала Маделейн.

Дивіться фото з весілля Маделейн та Корі:

Гості разом з нареченим Корі слухали важливі для Тома пісні, клали йому квіти, разом їли його улюблені страви, а потім випустили в небо десятки білих повітряних кульок. Згідно із задумом, вони символізували звільнення від скорботи та початок нового життя.

“Наше весілля було особливим, тому що проходила на цвинтарі. Проте все пройшло чудово й святкування не було похмурим. Церемонія була дуже радісною, і, схоже, гості теж залишилися задоволені. Вони говорили, що наше весілля – найкраща з тих, що вони відвідували”, – розповіла Маделейн.

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.