VISE: в Івано-Франківську відкрили клініку для дітей з сучасним дизайном та новітніми методиками лікування

Сучасна, світла та особлива, саме така дитяча клініка відкрилася в Івано-Франківську.

Тут поєднано сучасне медичне обладнання від світових виробників, лікування за новітньою методикою та міжнародними стандартами та комплексний підхід до кожного маленького пацієнта, повідомляє Фіртка.

Керівник центру педіатр, алерголог та імунолог Віра Сем’янчук, переконана, що дитяча клініка має бути такою, де діти зможуть отримати повноцінну допомогу не помічаючи, що вони прийшли в медичний заклад.

«Ми з партнерами робили все для того, щоб тут діти почувалися максимально добре і не боялися. Тільки завдяки тому, що дітки у нас відчуватимуть любов, у них не буде страху. Ми відкриті до співпраці. І не зважаючи на те, що ми приватний заклад, завжди готові до безкоштовного огляду діток з малозабезпечених сімей», – каже Віра Сем’янчук.

У VISE clinic ви зможете не лише пройти профілактичні огляди вузьких спеціалістів, а й отримати необхідні довідки для садочка чи школи. Окрім того, у медичному центрі є послуга виклику педіатра додому та щоденне проведення УЗД-діагностики.

У клініці працюють висококваліфіковані спеціалісти. Зокрема, є педіатр, хірург, травматолог, педіатр-неонатолог, офтальмолог, ендокринолог, інфекціоніст, дієтолог, невролог, консультант з грудного вигодовування та ін.

Адреса:
місто Івано-Франківськ, вул. Сорохтея, 14а (це ближче до вулиці Чорновола та стадіону «Рух»).

Запис на прийом доступний за телефонами:
+38 (066) 563 54 30 – Водафон;
+38 (067) 563 54 30 – Київстар;
+38 (050) 677 28 86 – Viber або WhatsApp Марія.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.