Збирають допомогу родині 8-річного хлопчика, який потонув з батьком

У Львові збирають кошти для допомоги родині 8-річного Матвійка, який потонув під час відпочинку в Херсонській області.

19 серпня на острові Джарилгач вітром віднесло матрас з 8-річним хлопчиком та його батьком. Згодом, тіло дитини знайшли у воді неподалік берега на острові Джерилгач, батько дитини зник. Пошуки батька дитини тривають.

У Facebook знайомі родини організували збір коштів для родини загиблого хлопчика. Про допомогу для родини просить Христина Левицька, син якої товаришував з загиблим Матвієм, та навчався у одному ліцеї.

“Друзі, прошу допомоги. Матвійчик був найкращим другом моєму Данилку, навчався в паралельному класі, росли з малечку разом. 19 серпня на острові Джарилгач, під час купання в море віднесло Качмаря Матвія та його батька. Тіло хлопчика знайшли. Пошуки батька ще тривають”, – написала жінка у дописі.

Також, Христина зазначає, що трагічно загиблий хлопчик навчався у 51 ліцеї. У сім’ї було троє дітей, тепер залишилось двоє сестричок та мама. Допомогти можна за наступними реквізитами:

Номер картки: 4441 1144 5072 0246 – Притула Мар‘яна Ярославівна. Це рідна сестра Ірини Качмар, матері та дружини загиблих. У призначенні платежу варто вказати, що переказ для Ірини Качмар.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.